• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2012

malutkans najgorsze co może być... prasowanie :|

Myślałam, że napiszesz, że parówki :-D

Ja zmuszona jestem oglądać mecz Wisły...z tego szczęścia chyba pójdę zrobić pranie.

Chciałam znaleźć dziś jakieś ładne majty, ale niskie, żeby były pod brzuchem. I nic nie znalazłam. La Senza mnie rozczarowała pod tym kontem, Esotiq również. Miałam czas tylko na te dwa sklepy, wobec czego pytam - gdzie takie majty wygodne i ładne kupić ?

reklama
Dobranoc dziewczyny, spadam do łóżka.

Baaardzo proszę o kciuki jutro o 14.40, mam usg połówkowe, na pewno nie obędzie się bez strachu i łez ze zdenerwowania.

Ja zmuszona jestem oglądać mecz Wisły...z tego szczęścia chyba pójdę zrobić pranie.

Chciałam znaleźć dziś jakieś ładne majty, ale niskie, żeby były pod brzuchem. I nic nie znalazłam. La Senza mnie rozczarowała pod tym kontem, Esotiq również. Miałam czas tylko na te dwa sklepy, wobec czego pytam - gdzie takie majty wygodne i ładne kupić ?
Gośka a ja oglądam ten meczyk bo lubię piłkę... Co prawda nie Wisłę bo kibicuje tylko Kolejorzowi, ale z braku laku i ligę mistrzów się ogląda :)
A co do majtek to ja w ciąży kupuję tylko takie bezszwowe właśnie z esotiq albo z triumpha sloggi - w ogóle ich nie czuję :):)
no to zaczyna się 2 połowa :)

Iga kciuki zaciśnięte :)

parówki lubię :) z ketchupem mniam :D

co do majtek to ja Ci niestety nie pomogę... mi się udało tutaj na takim cotygodniowym straganie kupić, są super lepsze od firmowych.. nie widać ich na pupie są bardzo delikatne i nie niszczą się :)

iga nie ma problemu o 15:40 kciuki będą trzymane :) (napisałam godzinkę do przodu gdyż u mnie jest +1h w stosunku do PL)

Marcia spokojniutkich życzę :)

śpijcie dobrze moje drogie Mamuśki :) niech Wam się przyśnią aniołki z gołymi dupciami :-P hihi

Dzień doberek. Dzisiaj ja nie mogę spać. Obudziłam się o 5 i już mowy nie było o ponownym zaśnięciu :/ Wstałam więc, wzięłam prysznic, obrobiłam maile i poprasowałam troszku. Dzisiaj dzień drugi z gośćmi: w planach zwiedzanie Złotych Tarasów (bleeee, ależ mają życzenia), Łazienki Królewskie, a po południu kierunek wschód z przystankiem w Kazimierzu Dolnym. Pewnie po weekendzie się dopiero zamelduję :)

Dzien Dobry Stycznioweczki
iga73-kciuki oczywiscie bede zaciskac- powodzenia
GoskaRW-ja majty kupuje w H&M. U mnie jest spory wybor- nie wiem jak w PL
Jutro rano mam usg i juz od wczoraj mysle o tym.na niczym sie nie moge skupic:-p

reklama
Dzień dobry BB-owe kociaki
imagesCA26NH1F.jpg
Witam się kolorowo z samego rana strasznie niewyspana :-)

Życzę wszystkim brzuchatkom milutkiego dnia..... Mnie dziś strasznie zdenerwował M. od rana, bo obudziłam się o 5.30 i leżąc w łóżku zastanawiałam się czy dziś piątek czy sobota ( bo może nie muszę iść do pracy) - pytam się jego , a on odpowiada, że czwartek i zepsuł mi mój dobry humor hihi
Zobacz załącznik 382471
Pola udanego weekendu i wypoczynku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry