• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2012

sny w ciązy to normalka mi raz się tylko córcia śniła, ze czapeczki szuakyłsmy i były same niebieskie. Była blonynką i miałam niebieskie oczka.
A drugi raz byłam napastowana w windzie grrrrr...

Gośka ja też wolno chodzę.

reklama
Widzę, że nie byłam sama. Mój P. jest fanem Wisły więc byłam zmuszona oglądać, nawet wypytywałam o spalone itd. A oczywiście jak to mężczyzna dumny był, że może mi wytłumaczyć wszystko ;)

Mój S. się już wkurza jak sie pytam o coś w trakcie transmisji bo ja się nawet nie pytam tylko podczas meczy zaczyna mi się słowotok. Gadam jak najęta :)
Ja spalone wiem co to jest bo na studiach miałam piłkę nożną :)

hej
u nas piekny dzien dzis.
ja jestem troche zalatana i zamotana. bo nie wiem sama jak tu sie zorganizowac z tym wszystkim.
ale dzis bylam podpatrzec swego mlodszego synka :)

musze znikac na allegro. zakupy porobic dla starszaka

Mój S. się już wkurza jak sie pytam o coś w trakcie transmisji bo ja się nawet nie pytam tylko podczas meczy zaczyna mi się słowotok. Gadam jak najęta :)
Ja spalone wiem co to jest bo na studiach miałam piłkę nożną :)
Hehe, ja z reguły zaczynam gadać wtedy kiedy nie powinnam np. jak on już zasypia to mi się zdarzenia z całego dnia przypominają i opowiadam, a on biedny nie może przysnąć :)

Witam, tak sobie czytam Wasze posty, bo wczoraj nie zagladalam i troche sie nazbieralo-az ciezko nadrobic :-)
U nas wczoraj byli znajomi do 2 w nocy - gralismy w karty i mecz :-) Wiec jestem kompletnie niewyspana. Do tego nad ranem mialam jakies koszmary i obudzilam sie cala zaplakana :-) Masakra :-)
Pisalam juz w innym temacie, ze bylam wczoraj na usg i z maluszkiem wszystko dobrze :-) Bardzo sie ciesze i chyba az kupie sobie cos z radosci :-)
Pozdrawiam cieplutko :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry