Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Widzę, że nie byłam sama. Mój P. jest fanem Wisły więc byłam zmuszona oglądać, nawet wypytywałam o spalone itd. A oczywiście jak to mężczyzna dumny był, że może mi wytłumaczyć wszystkoJa zmuszona jestem oglądać mecz Wisły...z tego szczęścia chyba pójdę zrobić pranie.
Hehe , jak miłobakaalia Kocham Iławe!! całe moje dzieciństwo jest związane z tym miastem :-) mam tam rodzinkęza dzieciaka co wakacje jeździłam
![]()
Widzę, że nie byłam sama. Mój P. jest fanem Wisły więc byłam zmuszona oglądać, nawet wypytywałam o spalone itd. A oczywiście jak to mężczyzna dumny był, że może mi wytłumaczyć wszystko![]()
Hehe, ja z reguły zaczynam gadać wtedy kiedy nie powinnam np. jak on już zasypia to mi się zdarzenia z całego dnia przypominają i opowiadam, a on biedny nie może przysnąćMój S. się już wkurza jak sie pytam o coś w trakcie transmisji bo ja się nawet nie pytam tylko podczas meczy zaczyna mi się słowotok. Gadam jak najęta
Ja spalone wiem co to jest bo na studiach miałam piłkę nożną![]()