• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2012

Witam:)
my korzystamy z tego ze tata jest w domu i cieszymy sie tym że jest:)
Ja mam dziś dzień sprzatania, ogarnelismy wlasnie pokoj w ktory ma być docelowo nasza sypialnia, ale poki co był tam magazyn:)

Ja odebrałam wyniki badań krwi niestety moje przypuszczenia się potwierdziły mam brak mi żelaza;/

reklama
Hehe , jak miło :) Byłaś tu ostatnio? Dużo zmian, ciągle coś budują, remontują itd. Ludzi teraz jak to w wakacje mnóstwo!!!
ostatni raz byłam jakieś 8lat temu... ale w tym roku była moja siostra i przesyłała mi dużo zdjęć :-) najbardziej co mnie zaskoczyło to słynne zapiekanki mniammm mówiła mi siostra że zamknięte były i w likwidacji :( a w Iławie w tamtym miejscu zapiekanki najlepsze na świecie!!
moja ciocia na wojska polskiego mieszka :) to gdzies niedaleko Ciebie? może my się znamy :)

Asteria ojjj to dużo kiwi i soczewicy jedz! oby szybko się poprawiło!! zdrówka!

Ostatnia edycja:
Mazia: Kup szuszona żórawine ( lyzeczka do herbaty, i mozna oczywiscie tak sama jesc (mniami)), i duzo pij, i czesta wizyta w WC:) tak przynajmniej ostatnio mowił moj dr.:) ale wizyta u dr oczywiscie tez potrzebna:)

a mój synuś też ma chyba dzisiaj mnóstwo energii :-D co chwilkę daje o sobie znać :-)
Zazdroszczę, moje maleństwo rzadko się rusza :-( Na szczęście w poniedziałek wizyta, która mam nadzieję, rozwieje moje wątpliwości i obawy. A wogóle dziś mam doła, bo boli mnie głowa; zaplanowałam sprzątanie a na nic nie mam siły. Dobrze, że wczoraj dusiłam żeberka, które są w sam raz na dzisiejszy obiad. Tylko ugotuję ziemniaki i gotowe.
Gośka ja takie majteczki kupuję z naszej polskiej firmy LAMA. U mnie jest taka fajna hurtownia bieliźniana i tam jest duży wybór. Kiedyś jeszcze będąc nastolatką nosiłam Italian Fashion, które bardzo chwaliłam. A już jak nie mam co wybrać, to w Centrum Chińskim, które mieści się zaraz blisko mojego bloku więc się nie nałażę :-D
Alka prześliczny kocurek :rofl2:
Wy robicie tartę a ja z braku piekarnika robię masę do wafli i smaruję nią suche wafle. Mniam wafelki swojskiej roboty :-p
Asteria teraz jest dużo preparatów żelazowych bezpiecznych dla organizmu. Ja po 16.00 wejdę na stronę laboratorium wydrukować moje wyniki. Mam nadzieję, że będą dobre. W poprzedniej ciąży też łykałam ferrum, raczej ssałam. Jedyny minus to czarna jak smoła kupa :crazy:
Pozdrawiam

witam:-)
widze ze nie tylko moj szkrab byl wczoraj nazbyt ruchliwy ale ja sie ciesze bo sie troche martwilam, bo ostatnio slabo dawal o sobie znac. ale wczoraj przeszedl sam siebie. kopal tak az zasnac nie moglam i az skrecalo co skutkowalo zasnieciem o 1 w nocy ahh:-)
u mnie wizyta we wtorek i z tym sie wiaza dzwne sny i zdenerwowanie , ale mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze:-)

ja juz po zakupkach ale ciezko bylo ponad 40 stopni w sloncu umieralam ale na obiad musialam kupic jogurt naturalny:-)

Asteria, Mazia nie martw sie bedzie wszystko dobrze:-)
alka bardzo mily post poprawil mi humor i mam nadzieje ze twoj takze sie poprawil:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry