• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2012

Dziewczyny, może się umówimy gdzieś na tych targach i spotkamy w realu? co wy na to?

Marcia, już doszłam do siebie w marcu minął rok i tyle czasu potrzebowałam psychicznie na dojście do siebie, miesiąc później zaszłam w obecną ciążę. Dlatego tak przeżywałam wszystkie badania, szczególnie usg w 13 tc, testy pappa i później usg połówkowe.
Na szczęście chwilowo jestem spokojna, pewnie za jakiś miesiąc znowu zaczną mi się jazdy, dlatego na uspokojenie będę miała 14 września echo serca maleństwa.

ch_aga
to było moje trzecie dziecko, a z teściową staram się mieć jak najmniej do czynienia, chociaż teraz jest baaardzo milutka i skora do pomocy, właśnie ze względu na dzieci, które ją bardzo kochają, nie mogę zerwać z nią kontaktów.

Ostatnia edycja:
reklama
ludzie sa straszni to prawda... ale cóż My na to poradzimy, świata i ludzi się niestety nie zmieni.
Dziewczyny właśnie miałam telefon od mojej extra kuzynki iż też spodziewa się dzieciaczka :-) ale czad !!!

gratuluję! niech kuzynka teraz bardzo uważa na siebie :)

a ja muszę się pochwalić!!! hihi w końcu po dłuuuugim czasie będę jadła pierogi ruskie :-D mniaaaaaam :-P
troszkę ze śmietaną zjem i troszkę z cebulka podsmażoną mniam mniam :D

haha....tak sobie czytam nasze "pogaduszki" i 70% tego co tu piszemy dotyczy jedzenia:D:D tego co będziemy jeść, co zjadłyśmy i na co mamy ochotę:D hehe..takie uroki:D:D swoją drogą ktoś czytając nasze posty można pomyśleć, że brzuchole rosną nam od czegoś innego niż dzidziaków:D

Kasia hihihi ja to samo wcześniej miałam :P wszystkie dziewczyny jadły.. a ja nie miałam dostępu do pierogów.. ale mój kochany mąż pojechał dzisiaj do polskiej garmażerki i mi kupił mniamm :)

Anastazja ale sie usmialam :))))) dobre spostrzezenie!!!!
Iga jak bede jechac na 100% to uwazam, ze to fajny pomysl, sie spotkac! dam znac!
A jak reszta dziewczyn na to?????

reklama
A tak mowiac o jedzeniu to zjadlam po poludniu 4 galki lodow, mniam, w tym upale to sama rozkosz. Oczywiscie znow jestem glodna i zaraz lece do kuchni cos wykombinowac dobrego :-) Bylismy z Mezusiem nad woda, poczytalam ksiazke, zaraz jakis mecz ma byc podobno ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry