• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2012

Megi, tak to ta gra z pociągami. pociągiem po Europie. Też jest całkiem niezła. No i Osadnicy.
A w te pozostałe nie grałam, ale jak wyczaicie zasady to daj znać która najlepsza z tej reszty. Ja zaraz poczytam o nich, bo ta Niagara mnie zainteresowała.
Póki co skłonni jesteśmy kupić Carcassone. Choć nei wiemy jeszcze na czym polega :)

reklama
Dzień doberek

anielkaa dziękuję, dziś już lepiej :):):)

marciaa nie zazdrość im - my też możemy zrobić zlot ciężarnych, echhh tylko, że nas jest tylko dwie - która wpadnie do Poznania?? :P

Dziś znów ma być upał nie do wytrzymania, ale póki co wieje chłodny wiaterek i jest mgła....

wczoraj byłam u chrześniaczki i zawiozłam jej boskie różowe futerko - będzie w nim cudnie wyglądać. Helenka ma nieco ponad roczek i jej mama mówi, że mamy szybko dorabiać siostrzyczkę, bo kumu będzie sukienusie oddawać, a M. na to jak na lato :D

Witam!
Sarat kciuki zaciśnięte! będzie dobrze! czekam z niecierpliwością na wieści Maleńka :)

fajnie Wam z tym zlotem!! ja też bym chciała Was zobaczyć na żywo.... a tu ni ma jak :(

a ogólnie to chyba muszę zrobić jakiś strajk! przed ciążą byłam strasznym śpiochem, potrafiłam spać 12h jak nie więcej.. a odkąd pojawił się Synuś to bardzo mało zaczęłam spać, byle szmer mnie budzi (choć śpię w stoperach) :szok: dzisiaj spałam jakieś 4 i pół godziny.. STRAJK!! :P

Witam poranie;-)
Sarat kciuki zaciśnięte:-)
Dziś czeka mnie wieczorne oglądanie meczu u kolegi mojego K który stwierdził: My oglądniemy sobie mecz a baby wyślemy do kuchni"
No to już sobie to wyobrażam hi hi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry