Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jeny...ale mało jesz...choć ja w sumie nie mogę powiedzieć czy dużo jem, bo jadam nieregularnie..zazwyczaj jadam obiad dziennie, jakiś owoc i coś jeszcze ale to już zależy ale mam duże możliwości pizza, talerz makaronu, micha zupy nie stanowią dla mnie problemu
z moich postanowień to stwierdziłam, że jak chodzę do ludzi to będę o siebie dbać;P paznokietki, makijaż, ułożone włoski, ładne ciuchy a co;P bo jak normalnie siedzę w domu to po co mam się pacykować
chyba podjadłam slodkiego troche ostatnio tu ciasteczko tam ciasteczko ale to sa po 3 sztuki ALE zawsze;p....a Ł. moj kupił lidlowskie ciasteczka z kwałkami czekolady i kokosem niebo w gębie no nic oby w tych 15kg sie chociaz zamknąc
no ja mam nadzieję, że nie przytyję więcej niż jeszcze 8 kilo bo się chyba normalnie załamię;P ale w sumie jak wprowadzę się do P. to będziemy na basen jeździć 2-3 razy w tygodniu czyli dojdzie mi jakaś aktywność fizyczna więc pospalam troszkę tłuszczyku
kurde...Mustella mi się skończyła, a w tym miesiącu i tak jestem spłukana...muszę od rodziców kasę zabrać...;/
Alka już na wizycie..mam nadzieję, że nie dostanie L4
Co do słodkości, ostatnio kupiłam opakowanie snickersów.. i z siedmiu sama 5 zjadłam
ogólnie nie musi być u mnie nic słodkiego, ale jak mam napad to tragedia
Ja slodycze to nie za bardzo ale jak moj T postawi mi paczki , princesse albo czekolade z duzymi orzechami to mnie nie ma wie jak mnie udobruchac. a co do jedzenia to jem tzn wciagam jak odkurzacz od poczatku ciazy przytylam juz 7,5 kg no ale co mam zrobic jak ciagle glodna jestem
Oj te zachcianki mnie tez nie opuszczaja....Dzis mi sie zachciało kiwi i zjadłam 5 odrazu.A co do kilo to przytyłam 6 kilo i gina powiedziała ze jest ok nie za duzo i nie za mało wiecmoge jesc dalej:-)
Dzis na kolacyjke mam gulasz z papryka i pieczarkami a do tego ryz