Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zabawnie ale tak łatwiej jest się nie pogubić bo ja sama na początku nie wiedziałam, w którym miesiącu jestem więc zazwyczaj podaję tydzień albo jak chce mi się przeprowadzać szybki wykład to mówię o tych księżycowych miesiącach:d
mam przyjsc za 10 dni na połówkowe...tylko serduszko detektorem zbadał i spojrzał na szyjkę...bo mnie coś trafi. Wiec znowu odliczam byle do 22 wrzesnia
Marcia:) heh szczerze to tak myślałam, że Cię z kwitkiem odeśle ale to dobrze!! bo najlepiej wszystko widać między 22, a 24 tygodniem!! ja wizytę mam w czwartek i chcę namówić doktorka na zbadanie płci, ale nie wiem czy się da a jak nie to czekam do na usg połówkowe
a mi na dzisiaj zostały jeszcze do opracowania dwa tematy ekometryczne.. model liniowy i nieliniowy z jedną zmienną objaśniającą i model liniowy trendu z sezonowością...o matko...ale to mało interesujące, a oba tematy mają po ponad 15 stron każdy...ale dziś muszę je skończyć!