Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to coś takiego jak musaka tylko że zamiast warzyw jest makaronnie znam pasticio ale baaardzo chetnie poznam!!!!!!!!
dziewczeta gratuluje zdrowych maluszkow)
Ja dzisiaj byłam w sklepie z odzieżą używaną i pokupywalam pełno ciuszków dla dzidzi bo byly w takim dobym stanie, ze az sie same prosily o zakupprzy czym cos mi sie wydaje, ze jakies takie male kupilam...
Boje sie, ze Synek urodzi sie wiekszy i zadnych z tych rzeczy nawet mu nie zaloze
nie bylo na ciuszkach nomalnych rozmiarow tylko wagi... ale wagi tez niewspolmierne bo niektore spioszki byly wieksze a niektore mniejsze a niby na ta sama wage, wiec bralam na oko
I troche sie zdolowalam bo moja babcia jak zobaczyla to powiedziala ze za male i , ze chyba na lalke kupilam :| Mamcia wraca po 22 z pracy wiec zobacze co ona powie
Toche mnie to smuci
bo zaczynam myslec, ze kiepska ze mnie Mama bedzie skoro nawet na ciuszkach dla wlasnego dziecka sie nie znam
( a co dopiero jesli chodzi o jego pielegnacje i wychowanie
( Martwie sie zebym podolala. Chcec by Synusiowi bylo dobrze i by mu niczego nie brakowalo... bym umiala sie nim opiekowac. ahhh...
Fiona poproszę koniecznie o przepisiki, uwielbiam francuską kuchnię![]()