Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
spałam aż jakieś 11h
z jedną przerwą na siusiu o 6 rano
no i później już mi ból kolan i bioder zaczął dokuczać więc się musiałam podnieść z łózia

ja też jestem tego zdania.. oczywiście jak coś komuś dolega można poczytać itp. ale nie brać tego wszystkiego do siebie, bo byśmy powariowały!!ja jak wrocilam po urodzeniu synka do domu to moja babcia go zobaczyla i powiedziala: o matko jaki on malutki (57cm, 3680kg) wracaj z nim do szpitala bo sobie nie poradzisz!
spoko sarat, widzisz, ja na zapas kupilam troche mniejszych, gdyby jednak bylo male. Mysza plywala w rozmiarze 50 jakbym same 56 kupila to by dopiero bylo;-) zapytaj jakie Ty mialas wymiary po porodzie, dzieci czesto, choc nie zawsze sa w podobnych wymiarach co mamusia gdy sie urodzila.
Pamiętam że nikt nigdy nie przyniósł nam ubranek które dało się założyć Lidce w ciągu 2 miesięcy- zawsze te ciuszki były sporo większe a znajomi mowili- " o matko, to ona taka maciupka jest? Myśmy się nie spodziewali". A ona była typowym średniaczkiem- 53cm i 3370g- rozmiar 56 na początku był ogromny choć jak te ubranka zabierałam do szpitala to wyglądały na takie maluteńkie
Z kolei szwagierka jak urodziła teraz synka z wagą prawie 4 kg i słusznym wzrostem to nie wiem czy nosił rozmiar 56 czy od razu 62Mam identyczne skojarzeniaPomysł z miganiem może i dobry, ale nic nie poradzę że od razu mam przed oczami sceny z filmu "Meet the Fockers" ("Poznaj moich rodziców")i Roberta De Niro ze sztucznym biustem do karmienia małego
![]()