reklama

Styczeń 2012

Witam Dziewczynki :-)
Ja dzis u Rodzinki w domu w Wadowicach. Sloneczko swieci :-)
Anielka- ale bym zjadla ten Twoj serniczek. My dzis ciasta z piekarni :-)
Fazerka- to trzymam kciuki za Twoja kolezanke - oby wszystko bylo dobrze. I daj znac.
Pola- udanej wizyty :-)
A my dzis z Mama wybieramy sie po poludniu do sklepu calego dla Malych i pewnie cos kupimy ladnego :-)
Pozdrawiam i milego dnia :-)

reklama
marys małe wielkoludy będą z naszych dzieci :)

Anielka to jest właśnie dla mnie też cholernie dziwne :| powinien ktoś przy tym studencie być! bo przecież taki człowiek nie jest jeszcze wykwalifikowany :/ tak tak to wcześniejsze badanie było na zespół Downa, Edwardsa i Pataua. Ja razem z nią się stresuję.. zobaczymy co jej lekarz prowadzący powie... oby z dzidzią było jednak wszystko ok..

Melisa, Myszka dam znać na pewno.. bo to nie wygląda ciekawie :/ :(

dziękuję bardzo za trzymanie kciuków

No i ja witam piątkowo :)
Pola życzę udanej wizyty no i wakacji...
Fazerkamm... trzymam kciuki za koleżankę i jej córeczkę, mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku...
Alka od 20 tygodnia kolejne lecą szybko, a synuś niech czeka spokojnie na swoją kolej, jeszcze czasem zatęsknimy za tym czasem "oczekiwania", kiedy byłyśmy paniami swojego czasu :-)

no a my się jutro wybieramy na wesele, więc czeka mnie zabawowy weekend i trochę jazdy samochodem...

Pogoda taka jak teraz nawet mi się podoba, nie znoszę tylko tego, że jest ciemniej i ciemniej co raz wcześniej...ehhhh

Nie słucham juz o Waszych wypiekach, bo tylko smaka robicie, ja wieczorem chodzę i tak węszę co by tu jeszcze wszamać, dobrze, że większość przegryzwek trzymamy w takiej komórce na klatce, to nie chce mi się zwyczajnie tam łazić i brać. I to ratuje mi moją d... ;-)choć trochę :-D

a ja wczoraj zrobilam ten deser-ciasto kokosowe :) i musze przyznac ze pycha :)) góra jak w bounty :) a dól jak pana cota, ale chyba powinien byc bardziej zbity (albo za krotko trzymalam w piekaniku albo za duzo wody wlalam do brytwanki). Jednak i tak wyszlo pysznie, domownicy sie zajadaja :p w sumie zostal jeszcze jeden maly kawalek :P

Dzisiaj na sprawie sie udalo :)) odroczenie na pol roku :) jesteśmy z Mężem przeszczesliwi :) tylko jeszcze jedna sprawe mamy 3 pazdziernika, tej obawiamy sie najbardziej. jesli sie uda to bedzie super.

Dziekuje Wam wszystkim za wsparcie :*:*:*

fazerka trzymam bardzo mocno kciuki za Twoja kolezanke i jej Córcie, nawet nie chce myslec co biedna dziewczyna musi czuc :((

anastazja gratuluje Haneczki :)

Pola udanej wizyty zycze :) i mam nadzieje, ze jeszcze przed wyjazdem pochwalisz sie jak bylo i czy poznalas plec :)
Nie pozwol Nam czekac tydzien w niepewnosci ;P

Hej Dziewczyny :)

W ramach walki z insektami P. robi oprysk dwoma butlami muchozolu i zmykamy do Łodzi do jutrzejszego popołudnia. Potem również P. uskutecznia radosne wietrzenie mieszkania i wracamy, licząc, że paskudztwa już nie będzie. ;)

Anastazja - gratulacje :)

Fazerkam - trzymam kciuki z koleżankę. Informuj na bieżąco co i jak.

Pola - udanej, owocnej wizyty :)

Wracam do pakowania najpotrzebniejszych rzeczy i ewakuuję się. Do jutrzejszego wieczorka :*

jeszcze wyjdzie że będę za Tobą :) bo ostatnio wyczytałam w swojej książeczce ciążowej że przewidywany termin porodu to 1 luty :)
a poprzednią ciążę przenosiłam prawie 2 tygodnie. jesli znowu będzie babsko to pewnie też przenoszę :) panowie podobno wychodzą wcześniej niż dziewczynki.

dziewczynki prawdziwe damy, każą na siebie czekać;-)

sarat a w tym przepisie o co chodzi z kapielą wodną?

jestem w szoku, że badanie gnetyczne robi student,. to powinni tylko wykwalifikowani lekarze z odpowiednimi uprawnieniami

Ostatnia edycja:
ja tylko na chwilę, jestem po jednym egzaminie i drugi mam o 20, ale zaraz spadam się uczyć...nadal Was nie nadrobiłam, ale zrobię to jutro, więc wybaczcie, że tylko o sobie:)

byłam dziś na uczelni i NIC...NIKT NIC NIE POWIEDZIAŁ:D ludzie udawali, że brzucha nie widzą:D normalnie z koleżanką, która wie o ciąży się tak śmiałyśmy:P tylko takie nerwowe spojrzenia na brzuch i NIC:P

Anastazja hehe mi też czasami chce się śmiać z reakcji ludzi :)
jak byłam ostatnio w przychodni musiałam podbić jeden papier i do pokoju było sporo osób.. grzecznie stanęłam w kolejce, po jakiś 5 min przyszła starsza kobieta.. spojrzała na mój brzuch i mówi do mnie dlaczego ja stoję w kolejce, żebym od razu poszła.. że mam pierwszeństwo i wtedy nagle wszyscy zobaczyli że mam brzusio hehehe :) (oczywiście wszyscy wcześniej jak tylko przyszłam zerkali na brzuch) a wczoraj byłam w super markecie i pani przy kasie pożyczyła zdrowego dzidziusia :) i tak coraz częściej mi się zdarza, że obcy człowiek powie coś miłego :) fajnie się na serduchu robi :) także może jak Tobie większy się brzunio zrobi to też będziesz się spotykała z taką reakcją ludzi :)

ewelina dla mnie to też jest szok :| tym bardziej że tydzień przed nią ja byłam robić tam badanie i mnie normalnie lekarz badał a ten student tylko się przyglądał... mniejmy nadzieję że jednak dobrze ją zbadał i po prostu teraz jest lekkie odchylenie od normy a z dzieckiem wszystko w porządku.. bo w przeciwnym razie to... ach nawet nie chcę o tym myśleć.....

Myszka najgorszy to wszechobecny pyl, ciogl kurz, i kartony!!!! ale Wiesz o czym mowie :) i faktycznie tylko planowanie i myslenie jak bedzie trzyma mnie przy zyciu ;)))

Fazerka strasznie mi przykro, kciuki zacisniete.....
Anastazja a moze wszyscy mysleli, ze chcesz miec jakies chody bo w ciazy i dlatego nerwowo patrzyli :)))))

A ja mialam dzisiaj troche pracy i dopiero do domu dotarlam i tak jakos mi niedobrze caly czas.......

reklama
Witam,
Trzymam kciuki za udane wizyty. :happy:Jak czytam to podziwiam rozmiary waszych maleństw.:-) Moja córcia jest mała ale podobno jeszcze mieści się w normach.
Ja zaś zaprzyjaźniam się z glukometrem i dietami dla ciężarówek z cukrzycą.
Niestety nie dla mnie czekoladki i ciasta. :angry:Choć według planu jaki mi narzuciła moja pani doktór muszę w ciągu 2-3 tygodni złapać 2 kilogramy wagi. Nie bardzo sobie to wyobrażam na warzywkach, chudej wędlinie i rybach. :szok:Za dwa tygodnie wizyta w poradni cukrzycowej. :eek:
Pozdrowionka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry