reklama

Styczeń 2012

reklama
a ja w środę idę do fryzjera na 8 rano;P bo przed świętami babka miała tylko taką godzinę wolną, a ja u fryzjera nie byłam.....ponad 2 lata:D:D:D włosy mam do pasa:) ścinać za dużo nie chcę na długość, ale coś z nimi trzeba zrobić, bo w końcu muszę być super seksi mamuśką:) ciekawe co babka mi na głowie wyczaruje:P oni są ponoć najlepsi w trójmieście:P kiedyś u nich byłam, ale nie na ścięciu, a na układaniu i faktycznie fajnie;) no, ale zobaczymy:P troszkę się boję:D

Anastazja nie ma się czego bać :) włosy jak coś to odrosną :D
uwielbiam eksperymentować z fryzurkami :D
postanowiłam że narazie z włosami nic nie będę robić.. coś po porodzie pewnie wykombinuję :)

witam
nie spie chyba od 4:-p
Wczoraj popralam ubranka dla malego i nie wiedzialam, ze az tyyyyle sie uzbieralo:-)Wlasciwie to mam wszystko oprocz kombinezonu i cieplej czapeczki ;) Melisa-Ty zdaje mi sie pisalas, ze nie wiesz gdzie kombinezon kupic- w H&M sa takie biale. Ja chyba taki kupie bo u mnie w porownaniu z innymi sklepami to jest niedrogi.
Marcia-tak mi przykro, ze musisz jeszcze czekac do usg :(
Milego dnia :)

Ja po kombinezon polecam iść do jakiegoś szmateksu też. Ja w zasadzie mam, ale jak byłam na ciuchach to w kilku mnóstwo ich było.
I w ogóle mnóstwo ciepłych ciuchów widziałam w kilku tych sklepach w związku z czym Wera oprócz kombinezonu ma ciepły włochaty różowy płaszczyk z kapturem z Next'a za 2 złote :)

Ja się musze wybrać do mojego gina po zaświadczenie, że mogę brać udział w szkole rodzenia. I znów do kolejki się muszę dopchać. Aż mnie ciarki przechodzą na myśl o tym, bo panie w kolejce, zwłaszcza te starsze, nie są zbyt skłonne mnie przepuszczać.

Co do fryzjera: ja jedynie co to grzywkę podcinam. Na szaleństwa na głowie zostawiam sobie wiosnę. Moment, kiedy poczuję, że powinnam się czymś pocieszyć :) Narazie mi tego nie trzeba. Aczkolwiek za każdym razem tą grzywkę mi inaczej obcinają i tak jak teraz mam najbardziej mi odpowiada.
Jeszcze panie fryzjerka z mojego miasta jak zwykle była zachwycona moimi włosami i snuła plany, jak to ona by je wykorzystała. I zapłaciłam za to 5 zł. A w Warszawie za podcięcie grzywki pan chciał uwaga uwaga: 75 zł!!!!! Za podcięcie grzywki, dosłownie.

Dzień doberek :)
Ja się ostatnio pochwaliłam swoim spaniem i dziś pół nocy nie spałam :/ Moje maleństwo tak szaleje, że co przysypiam to on kopniakiem przypomina o sobie, a uspokaja się dopiero jak go głaszczę i z nim rozmawiam, ale całą noc to tak ciężko, za to teraz sobie smacznie chrapie ;-)
Marcia strasznie mi przykro, że przełożyli Ci usg, ale jeszcze parę dni i zobaczysz maluszka :)
Niki powodzenia dziś na wizycie, daj znać jak się maleńka spisała :)

reklama
Hej Mamuśki
Anielka Ty od 4 nie śpisz a ja praktycznie do 4 nie spałam :szok:
Gośka wow! zarąbisty fryzjer.. na pewno miał sporo klientek ;-)
Niki powodzenia na wizycie i daj znać oczywiście jak tam było :-)
Natalia to witaj w gronie mamusiek które mają problem ze snem :-p

ja na wizytę za dwa dni idę :laugh2: juuupi już się doczekać nie mogę :-D

miłego dzioneczka :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry