Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

wiem co to znaczy jak boli przy chodzeniu, najgorsze jest to że nie wiadomo kiedy nas złapie.. płakać się chcę z tego bólu i niemocy - jej, dobrze że już tylko dwa miesiące..Maltuka mam podobnie od dwóch dni po nocach cierpię na dziwne ciągnięcia w dole brzucha, ciągle sprawdzam czy nic ze mnie nie leci:-( Dzisiaj rano musiałam wyjść na miasto, przeszłam kawałek taak mnie brzuch rozbolał, że usiadłam na ławce i zaczęłam płakać z bólu:-(
Dziewczynki boli was brzuch jak chodzicie? ja mam wrażenie, że mnie kolka łapie. Denerwuje się ciągle. Chciałabym już styczeń...
A jak się nazywa?

ja nie daję rady wejść i wyjść z wanny bez jakichś problemów.. bo zawsze ciężko mi się podnieść a dookoła ślisko.. także stresem jest dla mnie kąpiel wiec korzystam tylko z prysznica..Bakalia dokładnie. Mnie zawsze musi złapać akurat jak idę na miasto.
Od wczoraj się kąpie w obecności mojego D. bo się boję, że z tego bólu nie wyjdę z wanny.

Wszyscy mi to mówią.