Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wiem co to znaczy jak boli przy chodzeniu, najgorsze jest to że nie wiadomo kiedy nas złapie.. płakać się chcę z tego bólu i niemocy - jej, dobrze że już tylko dwa miesiące..Maltuka mam podobnie od dwóch dni po nocach cierpię na dziwne ciągnięcia w dole brzucha, ciągle sprawdzam czy nic ze mnie nie leci:-( Dzisiaj rano musiałam wyjść na miasto, przeszłam kawałek taak mnie brzuch rozbolał, że usiadłam na ławce i zaczęłam płakać z bólu:-(
Dziewczynki boli was brzuch jak chodzicie? ja mam wrażenie, że mnie kolka łapie. Denerwuje się ciągle. Chciałabym już styczeń...
A jak się nazywa?

ja nie daję rady wejść i wyjść z wanny bez jakichś problemów.. bo zawsze ciężko mi się podnieść a dookoła ślisko.. także stresem jest dla mnie kąpiel wiec korzystam tylko z prysznica..Bakalia dokładnie. Mnie zawsze musi złapać akurat jak idę na miasto.
Od wczoraj się kąpie w obecności mojego D. bo się boję, że z tego bólu nie wyjdę z wanny.

Wszyscy mi to mówią.