reklama

Styczeń 2012

Gabryś też od kiedy dowiedziałam się, że będę miała dziecko, to uczepiłam się Amelki, ale coś czuję, że to nie będzie Ona tylko mały, grubiutki, ciemny Borysek:tak::tak: Wszyscy mi to mówią.
ja od początku ciąży myślałam o synku, i tak też mi lekarz powiedział i teraz jak myślę jakby miał wyglądać to mam mojego P. przed oczami.. ciekawa jestem do kogo będzie podobny ;D

reklama
każda z nas ma wyobrażenie swojego dzieciątka :-) Mi się śniło, że moje dziecko było podobne do mojego D. jak był mały:tak: Może być, bo mój wybranek ma ciemną karnację, czarne oczy i włosy, więc byłoby pięknym dzieckiem, hihi

Hej dziewczynki. Z rzadka zaglądam na BB, ale nadrabiam Was regularnie - dzielnie dotrzymuję towarzystwa teściom :) Nawet nie jest tak źle. Teściu skręcił wczoraj mebelki - jak znajdę chwilkę to pyknę jakąś fotkę i wstawię na wątek o dzieckowych kącikach. Teściowa przeprosiła się z garnkami.
Właśnie nastawiłyśmy całą pralkę dziecięcych ciuszeczków - obiecała że poprasuje mi to. Swoją drogą to przywiozła całą walizkę ubranek dla Poli. Od bodziaków w rozmiarze 56, przez słodkie butki niby-emu w rozmiarze 0-3m :) aż po kurteczkę taką już na roczek - półtora... Samych nowych rzeczy mam mnóstwo, a do tego jeszcze 5kg przyszło w paczce od kuzynki po jej córeczce. Za nic w świecie Polcia nie zdąży wszystkiego założyć ;)

Fazerkamm, gratulacje z okazji rocznicy!!!

Asteria, Ninka zmieniła po prostu datę lądowania - cierpliwości i nie smuć się. Moja pani dr mówi zawsze, że dzieci nie lubią łez! A to mądra kobieta jest :)

Co do kąpieli to ja też zaczynam się czuć jak humbak w wannie :/ A golenie już tylko po omacku i z lusterkiem :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry