reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2012

fazerkamm ty na spokojnie wez swego pod wlos. nagadj mu ze ty pojecia nie masz jaki wozek itp ale chcesz by bylo w nim to ito i to i niech on jako facet ktory zna sie najlepiej na kolkach :) poszedl z toba do sklepu i wspolnie zobaczycie ktory jest najlepszy.
moj tez tak gadal na poczatku ze wszystko za drogo itp. jak mu wlazlam na glowe i nagadalam ze tu chodzi o zdrowie, bezpieczenstwo i wygode jego pierworodnego i ze sie juz poubilam itp to gotowy pozniej byl sam mi ten wozek z zagranicy sciagac tylko by jego Marcelkowi bylo wszystko naj. :)
mami babci i tesciowej podziekuj za takie wtracanie sie. a co do M to norma ze przed porodem chciwosc ich ogrania.
pamietam jak dzis jak mnie moj M caly czas strofowal ze wszysto zawczesnie kupuje ze nie potrzebne w cale mi itp.
pozniej jak wyladowalam na porodowce to nocami siedzial i skrecal akcesoria dla Marcelka :) wydzwanial z sklepow czy aby na pewno nie potrzebuje tego czy tego bo on widzial ze kobiety wlasnie to braly :)))
wszystko sie zieni jak beda dzieciaczki juz z wami. do mezczyzn pozniej dochodzi jakos fakt ze to maluski czlowieczek sie tworzy :)

reklama
Wreszcie was nadrobilam :p uff
Cukiereczek nie zamartwiaj sie nic kochanienka :) jestes piekna :) tylko hormony daja Ci krzywy obraz siebie :) pomaluj sobie pazurki, ułóż fajnie wloski, umaluj buziaka i tak "przygotowana" kuś swojego faceta :) badz niby chętna a obojetna ;) zeby inicjatywa wyszla niby od niego :) facet musi zdobywac :D a filmami sie nie przejmuj, moze skwituj jego ogladactwo jakis zartem typu "kochanie idz po sciereczke do kuchni bo od tego ogladania znowu się caly zaslinisz hihihi" ;) rozladujesz napiecie :) moim zaniem na niedomowienia i obojetnosc najlepsze jest poczucie humoru :) smiechem da sie zalagodzic wszystko :) tylko trzeba probowac najgorsze co mozna zrobic to obrocic sie plecami do partnera i milczec... problemy same sie nie rozwiaza!
Pola i Mami nie zazdroszcze "rodzinki" Męża :/

Dziewczyny trzymam kciuki za udane wizyty :)

Marcia daj znac jak tam co tam :)

dzien dobry

o 5 wstalam a o 8.30 bylam po obronie. Zdałam na 4-kę ciesze się, ze to koniec. Tylko zawiozę plytę jeszcze i tyle :) rektor zadał mi proste pytania typu co to agroturystyka...a ja zapomniałam języka w gębie z tego wszystkiego he he ale jakoś odpowiedziałam. Jak zwykle zaćma ogarnęła :)

niedawo wstalam bo od stresu mnie głowa rozbolała a na koncu wracałam w tkaim korku ze ja pikole.

Marcia i ja gratuluję Kochana!! odpocznij sobie teraz! należy Ci się!! :)

ps. jadę dzisiaj do ikea z moim lubym.. zobaczymy jak przebiegną zakupy :-)
po drodze jest taki fajny pioruńsko drogi sklep dziecięcy :cool2: zabiorę go tam :) niech popatrzy na wózki hihi :-p :-)

reklama
Do góry