reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2012

Marciaa;) gratulacje:) dobrze już mieć to z głowy, co???:)

Alka:D wreszcie:p a już miałam do Ciebie pisać:D cieszę się ogromnie, że u Was wszystko dobrze;)

reklama
dziewczyny prosze was o porade bo juz totalnie zglupialam...
ogladamy sie powoli za lozeczkiem ale znalezlizmy przypadkiem turystyczne i teraz nie wiemy co kupic.....
maz stwierdzil ze turystyczne lepsze no i wyczytalam ze dziecko sie nie obija itd ale zas zwykle lozeczko wydaje mi sie stabilniejsze.....aj jjuz sama nie wiem poradzcie prosze :)

Malutkans;) ja znowu znam teorię, że zdrowsze jest zwyczajne łóżeczko, bo lepszy materacyk jest, ale ile w tym prawdy to nie wiem:) my będziemy mieć oba:) ale turystyczne będzie awaryjne:) na wyjazdy itd:)

Malutkans jak sama nazwa wskazuje to łóżeczko turystyczne także moim zdaniem takowe nie było by najlepszym wyborem.. tym bardziej że nie ma skali wysokości na jakim leży materac i na pewno było by Ci bardzo ciężko takie Maleństwo wkładać i wyjmować z turystycznego łóżeczka.. a poza tym czytałam gdzieś kiedyś że dla takiego małego Szkraba nie jest dobre takie ponieważ jest dosyć miękkie i później może mieć dzidzia problem z kręgosłupem :) oto moja opinia choć specem nie jestem :)
ps. chyba że chcesz kupić takie naprawdę wypasione łóżeczko.. to już takie ma podnoszony i opuszczany spód :)

Ostatnia edycja:
jak dla mnie to lepiej normalne łóżeczko. może to dziwny punkt widzenia, ale Vika miała kojec do zabawy i nie raz z nią w nim siedziałam i patrzenie na świat przez tę siateczkę jest koszmarne:D

Malutka- my bedziemy miec zwykle lozeczko z dobrym materacykiem. Wydaje mi sie stabilniejsze i fajniejsze. Ale tak jak mowi Fazerka -tez specem nie jestem :-)
Alka- Super, ze Maly duzy i zdrowy!

reklama
te turystyczne ma dwie wysokoci i jakbysmy kupili to napewno dokupilabym porzadny materac. dobrze ze jeszcze mamy duzo czasu do zastanowienia :D
ja miałam i dla Marcelka i teraz dla Danielka turystyczne łóżeczko. właśnie z dwoma poziomami i z dokupionym normalnym materacem gryka kokos. i polecam bardzo. nigdy dziec mi sie nie obił nie zaplatał w ochraniacze itp. a u mego Marcelka to był cud bo on wiercipięta od samego początku.
oceanica no chamstwo!!!!

Do góry