reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2012

reklama
Ania mi się bardziej podoba gigantyczna villa czyli ten dwupiętrowy :-)

ach... znajomi przyjechali na karty.. myślałam że mi się humor poprawi.. ale niestety dalej jakiś do dupy mam :/ dopóki nie kupię tego co chcę to chyba będę miała takie humorki :)

Fazerkam - ja mam to szczęście, że na (chwilową, bo chwilową, ale zawsze) poprawę humoru wystarczy kupienie chociaż drobiazgu :) Inna sprawa, że ja miałam pół roku na przyzwyczajenie się do tego - tydzień po tym jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży P. stracił pracę i od tamtej pory zarabia dorywczo... Więc choćbym nie wiem jak się złościła, płakała itp - nie przeskoczę tematu.

witam weekendowo
Mialam na dzis wielkie plany wyciagnac mojego R. na zakupy, ale dupa,bo czarne chmury nad miastem i zaraz bedzie lalo-pewnie caly dzien :-(
Oczywiscie oprocz zakupow dla malego, musze tez ubrac mojego nastolatka na jesien/zime, a to jest jeszcze wiekszy wydatek! No coz, moze jutro.
Wczoraj byla u mnie kolezanka i poplotkowalysmy. oj bylo milo! i od razu humorek lepszy ;)
Milego dnia dziewczynki
Ps grad z nieba sie sypie:szok:

Dzień dobry w sobotę :)
obudziła mnie dziś czkawka mojego synusia :) och jak przyjemnie :)
zaraz jadę na badanie krwi i moczu :) a później pewnie jakieś małe szaleństwo w sklepach dziecięcych :)
Po południu mamy pierwsze zajęcia w szkole rodzenia - cieszę się na nie :)
a teraz uciekam - miłego dnia brzuchatki

Wszystkie byście chciały tą większą ville bo same byście z miłą chęcią się tym pobawiły :)

Tak sobie teraz przypomniałam, że domek dla lalek to było moje marzenie. Miałyśmy mnóstwo lalek z siostą "Petra", szwedzki odpowiednik Barbie, bo tato tam pracował i przywoził. Duże lalki, lalki - dzieci, lalki - panowie. Za domek dla lalek służyła szafka na ciuchy. Ach, ta wyobraźnia :)
Ale wypas miały tam te lalki. Każda swoje łóżko, garaż, kuchnia (za kuchnię robiła mała maszyna do szycia dziecięca, bo wyglądało to jak lada barowa :) )

Także - jeśli mała różnica w cenie - bo nie patrzyłam na cenę to nie wiem - to ja bym wzięła też większą :) A co:) Więcej powierzchni do zaaranżowania hehehee :)
Już widzę te przemeblowania, dorabianie/dokupowanie mebli, spotkania towarzyskie lalek...ach!

No a u nas w lokalu mamy zlot fanów trókowej listy wszechczasów. Zasnęłam przez nich po 3, wstałam o 8. A i tak jak zasypiałam to słychać było ich śmiechy i chichy. Myślałam, że są bardziej ogarniętymi ludźmi i że jak raz się pwoie prosimy o ciszę to zniżą ton.
Straciłam szacunek do tego radia. Eh.

NIe wiem, czy już wspominałam, że jutro na wybory musimy podjechać troche, a mianowicie do Raszyna na przykład, bo tu ulicę dalej mamy urnę, ale nie ma tego na kogo chcemy głosować. I przy okazji pojedziemy do Ikei i może naciągnę małżonka na jakiś zakup czegoś :) Posprzątałam w pokoju, więc należy mi się nagroda w postaci zawalania pokoju rzeczami Weroniki.

O, właśnie nie mogłam zasnąć wczoraj przez tych "fanów" i na dodatek ta mała urządziła sobie w moim brzuchu dyskotekę. Aż się mąż dziwił, ćo tak mocno.
A może też była wkurzona na to towarzystwo i chciała im dokopać? :)

Tylko, że skopała mnie.

Ale się rozpisałam.
Dzień dobry!! :)

reklama
GośkaRW a u mnie jak jest imprezka to mały robi focha i 2 dni sie później nie odzywa, juz 3 razy tak było i więcej nie będzie bo tylko stres niepotrzebny jak sie nie odzywa

Do góry