Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hehe to ja mam najlepiej na sylwestra;p akurat moja przyjaciolka mieszka 20 m od szpitala gdzie chce rodzic No to sie wprosilam A i stary sie bedzie mogl cokolwiek napic
Spoko damy radę. Też to dzisiaj usłyszałam a jestem w kompletnej rozsypce Nabyłam proszek obejrzałam wózki w necie i zaczynam się oswajać z tą myślą. Będzie dobrze.
wszytsko sie moze zdazyc ja mam na 20 a mi po glowie chodzi ze urodze w grudniu....albo w sylwestra na imprezie mi wody odejda, ale ja mam mysli ale bylby szok
Malutkans...wiesz na sylwestrze pół biedy ja mam termin na 12 stycznia według OM, a na 2 lutego według usg, a od połowy stycznia mam sesję więc dopiero zabawnie będzie jak zacznę rodzić ze stresu na jakimś egzaminie
no dziewczyny, ja sie zaczełam wczoraj smiac ze Ł. bedzie w sylwestra bezprocentowo spedzac ... bo inaczej go na sale porodowa nie wpuszcza... ale impreze robimy u nas
chodz moze byc tak że ze stresu moge urodzic 3 grudnia w kosciele
Dzis bylismy w poradni zycia rodzinnego ale jak babeczka mnie zobaczyla i dowiedziala sie ze mamy Wojtaszka to stwierdzila ze ona nie ma nas czego uczyc
A tak to stwierdzilam... mała od mamysi dostanie pozytywke bylam dzis w sklepie z Antykami i znalazlam sliczna pozytywke (karuzele) troche droga ale mala bedzie miala cos nie przeciętnego.