Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Witajcie....
Ja jestem w pracy do 10 a później pędzę do szpitala.... echhh wcale mi się nie uśmiecha, że mnie tam położą no ale niech im będzie....
Melisa u mnie w związku to ja jestem tą osobą, która zgubić potrafi wszystko heheh a co do brzuszka to pokazuj nam szybko jak się zaokrąglił, choć pewnie jak zwykle kłamiesz i figurka jak talala![]()
Ewelina grudniówka była w ciąży bliźniaczej więc zazwyczaj takie ciąże wcześniej się rozwiązują, Z tego co wiem dziewczynki zdrowe ale jeszcze w inkubatorach![]()
ja brałam jak była w szpitalu w 28 tc, je trzeba podać min na 2 tyg przed porodem, jak masz cc to warto bo częściej dzieci przy cc bez tego moga mieć problem z oddychaniemczy któraś z Was brała lub będzie brać steryd na szybszy rozwój płucek dziecka? w którym tygodniu?
)

dzien dobrya ja problem z pachwinami... tak mnie bola w nocy ze przewrocic sie nie moge na bok najpierw musze sie rozruszac.....teraz wstalam i dalej boli...
moj maly sie jakos tak dziwnie ulozyl ze czuje ze sie rusza ale nie czuje kopniakowa tak to lubilam a teraz tylko sie czasami wypcha