Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Gosia- może być i astrolog, a co mi tam;-). Alka- ja jestem od 6 tygodnia ciąży na zwolnieniu-pamiętam ten dzień-2 czerwca:-). I też myślałam, że się zanudzę, ale o dziwo zawsze coś jest do zrobienia.Zresztą początki to tylko leżałam i spałam- ale miałam wtedy kopa do czytania książek.Fazerkamm- mężulek kochany, ale mój A. też, pomimo że sprzątać nie lubi, okna pomył.Wiedział, że ja nie mogę. Podziwiam u Was tą chęć sprzątania, ja mam od jakiegoś czasu takiego lenia, że sama siebie nie poznaję.A jeszcze mi tyle rzeczy do prasowania zostało-może jutro będę mieć dobry dzień na to.

matko wole nie myśleć co by sie stało gdyby... ja tez oczy mam na około głowy wole mieć mojego nicponia na oku (bedziemy wprawione jak dzidzia bedzie biegała po domku) ;-)
może karta przyjdzie wcześniej, nie łam się.
Zadzwoniła do mnie kuzynka z jakąś aferą, że ja coś rozgaduję na nią, yhh jak wiązankę jej puściłam. Nienawidzę jak ktoś mi wmawia, że ja niby coś powiedziałam. Nie widziałam jej od miesięcy i jak zwykle jak ją spotkałam na "cześć" na mieście wyszło, że niby ja mówię coś o niej, kij wie komu
Co za dzieciarnia. Się celebrytka znalazła za dychę, o której cały swiat ma mówić. Wiem, że mało to kogo i piszę bzdury, ale już mi lżej:-) Moja mama się zdenerwowała i siostra, że robi afery mi.
przypomnijcie co bierzecie