Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mam pytanie do dziewczyn po cc. czy miałyście cewnikowanie w znieczuleniu czy bez? bo różnie to podobno bywa.planuję poród sn,ale nigdy nic nie wiadomo i o cc też bym chciała coś wiedziec![]()
a ja okna umyłam dwa dni temuwszystko pięknie lśni
pewnie do pierwszego deszczu. ogólnie,okna myć lubię,podobnie jak sprzątanie.
ach i jeszcze coś. czym myjecie okna? ja całe życie używałam płynów do mycia okien. teraz pierwszy raz umyłam gąbeczką,ciepłą wodą z dodatkiem ludwiku i octu. normalnie efekt cudowny. na koniec przetarłam papierem. zero smug i wysiłku,polecam.
a o takiej metodzie nie słyszałam,ale może następnym razem wypróbujęAnina ja myję okna zwykłą zaparzoną herbatą , wcześniej parzę sobie w misce bądź garnku i potem jak wystygnie to moczę gąbkę i myję.. nie wiarygodne, ale brud tak ładnie schodzi i okno jest lśniące i szybko się nie brudziTo metoda polecona przez mojej mamy znajomą, najpierw próbowałam z mamą w naszym domu a teraz widząc że daje to rezultat myje u siebie
Oczywiście używam też czasem zwykłego płynu do okien![]()
dziewczyny skad wy bierzecie ta sile na sprzatanie?? dajcie no trochebo ja to naprawde nie mam sily na nic;-)
mnie opierniczył i zaczął mówić że mam nic nie robić! że przecież nie chcę wcześniaczka urodzić.. skąd on to wie? że trzeba przystopować
i mówi mi że on w niedziele posprząta (jedyny jego dzień wolny od pracy)... wow!! Mam kochanego mężulka :-)