CZARNI GRAAATULACJE KOCHANA !!! jaka ona piękna!
biłka super że impresska udana :-) teraz już spokojnie możesz rodzić - chociaż my to chyba ostatnie na liście jesteśmy

aninek to tak jak u mnie - też się nic nie dzieje :-( mam nadzieję że już jest lepiej i masz lepszy humorek - głowa do góry jeszcze tylko troszkę i będziemy miały zajęcie :-):-):-)
gosia jak zasnęłaś podczas skurczu to normlanie nastraja mnie to pozytywnie :-) może aż tak źle nie będzie
muum to be czekamy aż będziesz częściej zaglądała :-) jak tam maleństwo? jakieś problemy, troski, przemyślenia? jeeju ja jestem ciekawa jak to będzie po porodzie ;-)
januarka powodzenia na wizycie z maluszkiem ;-) dopisz się na listę styczniowych wizytek - teraz zaczną się już nasze maluszkowe wizyty, szczepienia itp :-)
a ja dzisiaj troszkę poleniuchowałam..
dziewczyny już kiedyś pytałam ale zapytam ponownie może któraś ma rozeznanie: jaką nianię elektroniczną polecacie? chodzi o domek jednorodzinny.. może być nawet z kamerą jeżeli macie jakąś wypróbowaną albo u waszych znajomych zdała egzamin.. proszę o pomoc bo bez niani będzie ciężko :-

-( a akurat pieniążki odłożone na ten zakup są więc pozostaje tylko wybrać a na allegro tego tyle że masakra .. :-(