takaonaja jak zdrówko? lepiej coś? a w jakim jest wieku bo nie widzę suwaczka.. może inhalacje pomogą? wieeeem że każdemu je polecam ale mi naprawdę wiele razy życie uratowały.. czynią cuda bez antybiotyków ;-)
ala ja dopiero sobie uświadomiłam że to będą taaaaakie malusieńkie kruszynki :-) jeeeju takie trzy małe cudeńka! więc pewnie w jednym łóżeczku dłuuugo sę zmieszczą w trójeczkę :-) już do was pomalutku dociera ta piękna wiadomość czy dalej nie mozecie uwierzyć? :-)
gosia jak wasze samopoczucie? cieszycie się pewne domkiem :-) a milenka jak po szpitalu i lekach? wszsytko już u was ok? :-) obyście szybko zapomniały o tym szpitalu :-(
a u nas nadal rremont.. wiosna za oknem więc wybywamy z alusią na spacerek..
kurcze jakie rozmiary noszą wasze maluchy? bo moja nadal 74 nosi taka miniaturka będzie

nakupiłam jej na rozmiar 80 futerka, kożuszki, spodnie narciarskie i leżą w szafie nie ruszone bo wszystko za duże.. może druga pociecha skorzysta z tego bo normalnie ani razu mojej ali tego nie założyłam.. z metra cięta ta moja laseczka mała

dzisiaj nawet ma na sobie koszulkę na rozmiar 6 m-cy

a tak z innej beczki to czekają mnie porządne zakupy bo brzuch mi tak wydęło że w nic się nie mieszczę.. póki co mam spodnie ciążowe po ali ale jak zrobi się dużo cieplej to nic na lato nie mam :-( a najlepsze jest to że wszyscy myślą że mi taki brzuszek został po porodzie ali.. i w sumie jeszcze wszyscy sąsiedzi i znajomi nie domyślają się nawet że ja w ciąży ;-)
moja ala ostatnio miała straszną noc.. było to jednorazowe ale to był jakiś koszmar.. i moje pytanie jest następujące.. czy wasze maluchy są wrażliwe na fazy księżyca? bo już kilka razy się zdarzyło że jak świecił księżyc tak bardzo to się wybudzała i płakała długo.. i się zastanawiam czy to może mieć jakiś związek.. bo nie jadła nic nowego, ząbków też nie widać.. nie mam pojęcia co to było..
buziaki
ps u was też taka wiooosnaaaa? :-)