Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Absolutnie nie ubolewam nad tym, bo mam C, ale to jakieś dziwne, bo w poprzednich ciążach musiałam już dawno na tym etapie wymieniać staniki. No nic. Zobaczymy jak to będzie dalej.
Szkoda tylko, że wycieczka nie wypaliła. Może jutro?

Do tego stopnia, że czasem to już się nie chce i wolimy zostać w ogrodzie
Trzymaj się i uważaj na siebie
gdyby były zdrowe jadłabym codziennie ... ale niestety muszę się powstrzymywać
) tak więc decyzja należy do ciebie bo rozumiem że wcześniej kupisz bilet, pytanie tylko jak sie bedziesz czuła Witam!
Ja za USG 3/4D genetyczne będę płaciła 290zł. I to taka normalna cena jak na Kraków. Wczoraj wisiałam na telefonie, żeby się gdzieś zapisać. Lekarz mój polecił mi 3 różnych lekarzy, do których warto iść na to badanie. No i powiedział, że robi się je między 18, a 23tc. Więc doszliśmy z mężem do wniosku, że najlepiej iść tak koło 20tc. A tu kicha. Nigdzie nie ma miejsc! To i tak cud, że udało mi się wcisnąć na 24 września. To będzie mój 22tc. Ja uważam, że warto iść. Nie tylko dlatego, że to badanie genetyczne jest. Ale dzidzię można sobie wtedy dokładnie pooglądaćmoja szwagierka widziała na tym badaniu nawet wargi sromowe córci
no i kolejny plus... 90% szans, że pozna się płeć
Ehh ja dzisiaj chyba źle spałam. Tak mnie boli szyja, że nie mogę nią ruszać :/ a tu do pracy trzeba się zbierać... na szczęście weekend wolny. A potem we wtorek jedziemy na 5 dni do Zakopanego. Więc odpoczniemy![]()

Magda, ja byłam poprzednio w 33tc na 4d i bałam się, że nic nie zobaczymy, a tu widziałam każdy fragment buźki...jak ziewa, jak otwiera oczka, wkłada kciuki...cudo. Niestety wiem, że teraz mogę nie mieć już tego szczęścia, bo ponoć najlepiej robić nie później niż w 28tc.
Co do mleka, uwierz mi, ze mnie pocieszyłaś, ja nie chce się nastawiać na efekty od razu, dobrze wiedzieć, ze to może potrwać długo. W sumie to jakby nie patrzeć nie spieszy nam się. Dzięki kochana. :*
Ah co do piersi, ja po poprzedniej ciąży mam +2 rozmiary. Teraz zaczynam się nie mieścić w biustonosz, ale może nie będzie jeszcze aż tak źle.
Niebieska, mąż w sukience też może ładnie wyglądać.
Kupiłam wczoraj urosept, ale nie pamiętam jakie miałam zalecenia co do brania, jakie ilości. :-(