Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, no i szukaliśmy z rok, szukaliśmy i w końcu znaleźliśmy. Mieszkanie było rozchwytywane, bo dobra cena naprawdę, a pofarciło nam się dzięki temu, że małżeństwo już po przedwstępnej umowie, nie dostało po prostu kredytu, bo widnieli w BIK z racji zaległosci w opłatach telefonicznych 

Zadatek im pzredpadł itp szkoda mi ich, ale my odrazu wskoczyliśmy no i teraz załatwiania co nie miara.... Do tego mąż ma mało czasu, czasami się bardzo denerwuje i wkurzam, bo ja sama nie wiele mogę.. Ale mam nadzieje, że do końca września mieszkanie będzie nasze 
Cluue witaj z powrotem ;-) jak sie czujecie

i jeszcze kilka razu takie ukłucie w szyjce macicy poczułam.... nie wiem od czego to, czy za dużo synka podnosze czy jak, potem jakos przeszło ale dzis znowu mam takie dziwne pobolewania eh...