Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poza tym dzis mija nam dokladnie 4 miesiace od ostatniej @
Poza tym dzis mija nam dokladnie 4 miesiace od ostatniej @,
Też miałam OM 18.04Termin porodu masz na 22 stycznia? :]
a ja miałam strasznego nerwa na ludzi pijanych :-/ gdybym mogła to bym im wszystkim do dupy nakopala jacy oni są upierdliwi... Ale najważniejsze że Oliwia zadowolona usnela wracając do domu
Ja tam w siebie nie watpie, chyba kazda z nas ma swoj rozum i kazda bedzie wiedziala co dla jej dziecka jest najlepsze, bo kto jak nie mama zna swoje dziecko najlepiej. Tak jak dziewczyny pisaly np w temacie zakupowym o pieluszkach czy kosmetykach i jedna bedzie polecac produkt jakiejs marki to inna jesli wie ze jej dziecku to nie sluzy, bo na przyklad uczula, nie zmieni swojego produktu na tamten bo ktos napisal ze jest lepszy. Ale moze komus innemu sie ta informacja przyda. Albo tak jak bylo o karmieniu piersia, jednym to pasuje innym nie, a kazda z nas zrobi jak uwaza. Ale warto poznac dobre i zle strony i wszystkie uwagi sa wartosciowe, bo nie ma co samemu wszystkiego po omacku robic. Ale sie rozpisalam, dobra juz nie zanudzam wiecej... chyba, ze znow bede musiala sie wyplakac.