Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas dzis tez straszny upal, okolo poludnia zrobilo sie ciemno, lalo niesamowicie, a potem znow wyszlo slonce i dalej skwar. Ja skonczylam prace o 15 i poszlam na 2 godziny do parku troche skorzystac ze slonca. Fajnie tylko szkoda, ze sama bylam. Moj dzis wroci znowu pewnie po polnocy :-(
. Teraz czyste niebo. Jak jutro rano znowu będzie lało, to się chyba zastrzelę
;-)
No i najważniejsze dla niej, że dostane plaster. W jej mniemaniu to lek na całe zło tego świata
Ale cieszę się, że tak wyczekuje. Jak to ostatnio stwierdziła, ona też pójdzie rodzić do szpitala
Posikać się czasem można:-)
Zdrówka Ci życzę. Oby ten katar szybko się skończył. Trzymaj się!
Marzenixx moja gwiazdeczka zaczęła ząbkować bardzo późno, bo pierwsze zęby dostała ok. 11 miesiąca. Jak się bardzo męczyła podawałam jej na noc czopki Viburcol, bo żele na dziąsła nic nie pomagały.
u nas tez pierwsze ząbki wyszły dopiero po 10 miesiącu, i narazie są tylko dwa dolne, teraz idą górne.....
BYło super, ale narobilam sie jak glupia, jestem padnieta a do tego upał był niemiłosierny

no ale w końcu mi wygodnie jest:-) i chyba musze sie zaoptrzyc w jakies dłuższe bluzki bo wszystko za krótkie się robi, niedługo wyciągne spodnie ciążowe, masakra ja teraz mam podobny brzuch jak miałam w 7 miesiącu w pierwszej ciąży
no i w normalne spodnie to juz ciężko, zakładam sobie na guzik gumke recepturke i jakoś jeszcze jest dobrzedziękiu nas tez pierwsze ząbki wyszły dopiero po 10 miesiącu, i narazie są tylko dwa dolne, teraz idą górne.....
My juz po imprezie, dzisiaj roczek wyprawialismy, wszytsko sie udało, Michas wylosował książeczke) a potem śrubokręt hehe z czego bardzo się cieszymy
BYło super, ale narobilam sie jak glupia, jestem padnieta a do tego upał był niemiłosierny
Także buziaki dziewczyny ja lece odpoczywac;-)

mój maluch też to takim dniu kopie jak oszalały ale już muszę zwolnić bo mi sie cały napina. A jak jest gorąco na dworze taka godzina a to tak przyjemnie uwielbiam nocne spacery ale dziś to już wysiadam
Dużo zdrówka dla męża