G
guest-1661422890
Gość
Hej dziewczyny
Pogoda nie rozpieszcza ale nie jest źle wole to niż upały po 32 stopnie. Niestety od rana dopadła nas szara rzeczywistość o godzinie 9:00 sms czyli mąż do pracy dwa tygodnie minęły jak jeden dzień...ale co zrobić. Od jutra mam latania i załatwiania muszę uporać się z załatwieniem praktyk tak żeby zacząć od września więc rano na uczelnie a potem do dentysty
znów mnie ząb boli :-( ciekawe co będzie do zrobienia oby nie wyrwanie bo to prawdopodobnie 4 więc nie było by ciekawie mam nadzieje, że jakieś borowanie czy coś.
Widzę że temat wózków mnie też się podoba taki jak dodała Indziorka super są a że to moja pierwsza ciąża to na pewno pozwolę sobie na nowy jednak jeśli chodzi o ubranka to mam trochę od ciotki więc nie wszystko będę kupować tylko to co będzie niezbędne.
Życzę wszystkim miłego wieczorku ;-)
Pogoda nie rozpieszcza ale nie jest źle wole to niż upały po 32 stopnie. Niestety od rana dopadła nas szara rzeczywistość o godzinie 9:00 sms czyli mąż do pracy dwa tygodnie minęły jak jeden dzień...ale co zrobić. Od jutra mam latania i załatwiania muszę uporać się z załatwieniem praktyk tak żeby zacząć od września więc rano na uczelnie a potem do dentysty

znów mnie ząb boli :-( ciekawe co będzie do zrobienia oby nie wyrwanie bo to prawdopodobnie 4 więc nie było by ciekawie mam nadzieje, że jakieś borowanie czy coś.Widzę że temat wózków mnie też się podoba taki jak dodała Indziorka super są a że to moja pierwsza ciąża to na pewno pozwolę sobie na nowy jednak jeśli chodzi o ubranka to mam trochę od ciotki więc nie wszystko będę kupować tylko to co będzie niezbędne.
Życzę wszystkim miłego wieczorku ;-)
ja teraz na wieś sie przeprowadzam i chetnie bym na takich porządnych kółkach kupiła, ale mam dobry po synusiu to nie ma sensu zmieniac, jakoś to bedzie hehe
zakupilam sobie spodnie ciążowe juz na później i staniczek i jeszcze kilka rzeczy, i 2 przepiekne cieplutkie pajacyki dla nowego bobaska, boshe dziewczyny jakie piekne kolekcje powchodziły jezienno zimowe!! szok! tylko tyle kosztuje ze masakra, ale musze koniecznie sie udac jeszcze na zakupy, no nie mozna sie powtrzymac jak widzi sie takie malenkie cudenka