reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
Ciezki dzien wlasnie wrocilam z pogrzebu :( Wiec tyle na dzisiaj poczytalam co u Was ale nie jestem w stanie nic napisac, przyznam fatalny rok 3 wesela w tym wlasne, 3 pogrzeby ciekawa jestem jak sie zakonczy 2012 :( Koniec swiata nie bedze dla mnie zaskoczeniem :/ Sory,wiem smece dlatego zmykam sie wykapac odstresowac i moze jakas komedie sobie zalacze na zakonczenie tego okropnego dnia :(
mamaaga4 i magda z uk dajcie znac co u was :*

Hej :tak:

U mnie humor bez zmian do dup*** jak ja to mówię.
Byle do grudnia to bardziej się czuje te święta i humorek będzie lepszy.

januarka
też nie lubię pogrzebów, to takie przykre. Ale niestety takie życie jedni umierają,a drudzy się rodzą.

Marzenixx własnię co się dzieje z naszą MAMAAGA4 ???
Pewnie nie ma komputera w szpitalu. Mam nadzieję, że u niej wszystko dobrze.

Idę wstawić ziemniaczki na obiad, bo mąż z pracy wraca.
Będę później.

Biłkabdg pogoda też nie poprawia nastroju.
Januarka niestety jedni umierają, drudzy przychodzą na świat. Takie życie. :nerd:

Mamaaga4 pewnie nie ma internetu, telefonu też żadnego do nas nie ma.

marzenixxx ten pogrzeb nie w ,mojej rodzinie a w rodzinie bliskiej przyjaciolki, ale i tak przezycie straszne nie znosze patrzec na cierpienie innych,a wciazy to niewskazane jak piszesz, ale nie moglam nie pojsc czulabym sie jeszcze gorzej gdybym nie dala rady pojsc :/

Nie wiem co mam ze soba zrobic, ani spac mi sie niecvhce ani nic fajnego w tv :/ Kompa mam juz tez dosc a Wy jakie macie sposoby na nude?

Ale dzisiaj jestem padnieta ale i zadowolona z siebie i z pokoju wyglada ślicznie tak jasno tak czysto sie wydaje.Moj tata z tesciem tapetowali a ja z tesciowa sprzatalam segregowalam i takie tam. Wreszcie puscilam pralke z ciuszkami dla malutkiej jutro je wyprasuje i puszcze kolejna. Tesciowa mi okno umyla powiesilismy firanke w rozowe pieski jest ślicznie juz sobie wyobrazam jak łóżeczko bedzie. O 5 pokoj byl wykonczony sprawnie poszło. Na 6 mialam szkole rodzenia zostalam nawet na cwiczeniach. To super babka pogadalam dłużej i jest pozytywna ;D Wlasnie zjadlam kolacje umyje sie i spac sie klade bo spiaca jestem;)

indziorka no to jeden z wazniejszych zakupow macie juz za soba ja wozek planuje koniec grudnia poczatek stycznia. Ale jeszcze nawet na konkretny nie jestem zdecydowana;) te hormony;D
m@linka widze ze u ciebie duzy remont. U mnie tylko tapety nowe a po jednym dniu jestem wykonczona nie dalabym chyba rady pare tyg wytrzymac;D Ale za to jaki efekt po.
elisse powiem Ci ze ten tydz rzeczywiscie zlecial mi tez tak szybko oby tak do stycznia;D A imie bardzo mi sie podoba ale to juz chyba mowilam;) U mnie zostaje Milenka bo Moj zdecydowany ( Mi sie podoba Agatka) ale umowa byla.
januarka ja na nude zawsze film wlacze albo przegladam forum;D
mamaaga Co tam u Ciebie martwimy sie?
Magda odezwij sie jak tam sie czujesz?

To ja zmykam kolorowych snow! Śpijcie dobrze;)Dobranoc;))**

Hejka

Dziekuje wam dziewczyny za słowa wsparcia, naprawde to bardzo poprawiło mi humor:happy:

Czarni właśnie on lubi tam chodzic, nie płacze przy zostawianiu ani na słowo przedszkole nie reaguje źle, jak wychodzi to tez uśmiechnięty, szczęsliwy i babka też powedziała że on wygląda na zadowolonego tylko po prostu wszystko sam robi i nie umie się skupić.
Januarka to ty masz pewnie to samo co ja, jestem troche nieśmiała i przez to ciężko mi jakieś tam kontakty nawiązać, chociaż jak sie oswoje to juz mi przechodzi, ale jako dziecko to był koszmar, małomówna, nieśmiała i wiele problemów przez to a właśnie tak jak piszesz kiedyś nauczyciele mieli to gdzieś, ja nie raz zrypki od przedszkolanki dostałam że czegoś nie powiedziałam:/ no ale jakos żyje...
Elzbieta1986 dziekuje za pocieszenie, fajnie usłyszeć coś takiego od specjalisty, on rzeczywiście z pamięcia problemów nie ma bo piosenki podłapuje szybko albo jak czytam mu książeczke to on za mnie zdanie kończy:)
Emilia tu jest właśnie problem bo Konrad nie ma prawie wcale kontaku z innymi dziećmi w jego wieku, tyle co na placu zabaw, ale jak chodzi o znajomych to mamy takich bez dzieci a ci co je mają to niestety ale nie po drodze nam nigdy by sie spotkać:/ tak więc mysle że i tu może być, że on nie jest do dzieci przyzwyczajony... ja się naprawde ciesze że mi o tym mówia i nie bagatelizują, wole znac prawde niz żeby słodzili że jest super, mam nadzieje że po prostu Konrad potrzebuje czasu, jest jeszcze mały i myśle że jego mała główka tego nie ogarnia....:p kurcze, ja z tym koszem dziś to samo, ledwie wrzuciłam cos do pralki a tu patrze on nadal pełny bo dziś nowe brudy doszły:baffled:masakra jakaś....
Dorotqua szczerze współczuje hałasu, ja sie dlatego ciesze że tu ludzie trzymają się sprzątania po swoich psach, przynajmniej na ulicach w miare czysto...
Magda i jak tam??? mam nadzieje że w porządku!
Indziorka pokaż wózeczek, fajne kolorki wybraliście:-)
Anetka fajnie to ciacho brzmi ale nie miałby kto poza mną jeść bo M kokosa nie lubi:/
natal ja tez nie lubie codziennego gotowania, dlatego ciesze sie że mój M to lubi, bo mnie czasem szlag trafia jak nic do głowy nie pr\ychodzi:baffled:
kaja mam nadzieje że nadal siedzisz wygodnie w fotelu bo jak pisałaś o tych skurczach to niefajnie to brzmi....:p
caroline super że kolorek lepszy w świetle dziennym:) te ciacha brzmią smakowicie,ale chyba nic w ten weekend nie sklece, po prostu mi sie nie chce:sorry2:
elisse gratki dla znajomych, to imie mi sie nappawde bardzo podoba:-)
Mamaaga jak u ciebie??? mam nadzieje że wszystko w porządku i tylko neta brak dlatego nie piszesz:-)
Gosia fajnie że pokoik gotowy, teraz tylko na dzidzie czekać:-)

Nam dzien zleciał, zakupy, potem spacerek i już wieczór, Konrad śpi, pies śpi, M sobie serial zapuszcza to i ja mam na BB czas:-)

Witam sie Kochane, ale znow na chwilke, jutro obiecuje was nadrobic I w ogole odpisac... Chcialam tylko powiedziec ze padam na twarz kolejny dzien a to za sprawa moich 2 siostrzencow ktorymi sie opiekowalam I chcialam powiedziec ze poprostu padam do stop wszystkim tutaj przyszlym mamciom ktore maja wiecej pociech niz to w brzuszku!!!!!jestescie wielkie I niezwykle silnea ja podziwiam was z calego serca!!!! Dziekuje dobranoc do jutra ;)))))!!!!

reklama
hej kobitki...ale jestem złachana... idę zaraz spac...
Ada to jak moja Oliwka to chyba ten rocznik :D mimo że nie chodzi do przedszkola jest to indywidualista i do niczego jej nie zmusisz
robi po swojemu i tyle.. mimo że lubi inne dzieci jak dochodzi do zabawy woli zając sie sama sobą a najgorsze co może być jak ktoś każe jej coś zrobić :D A jak robi coś z innymi dziećmi zawsze robi na odwrót taki z niej typ :D
mojej koleżance przedszkolanka powiedziała że jej sie to w głowie nie miesci zeby dziecko robiło po swojemu i że ona nie umie też Konrada zmusić do wykonywania zadań ... a typy z nich podobne gdyby mi tak powiedział wybuchłabym i to ostro każde dziecko jest inne i nie zmuszę dziecka do niczego.....

Do góry