maonka
Mama: 1.4.2010 & 1.2.2013
Witam
Wczoraj dzień bardzo miło spędzony. Przyjechały w odwiedziny, 2 kwietniówki z BB z córeczkami. Dziewczynki ładnie się bawiły, fajnie tak porównać dzieciaczki w jednym wieku.
A dziś dzień lenia i śpiocha.
Muuumu gratuluję nowego członka rodziny, fajnie tak z siostrą mieć dzieciaczki prawie w jednym wieku.
Marzeni łapka w górę do pomocy, ale ty w grudniu przyjeżdżasz do mnie i rewanż ;-)
Indziorka oby więcej takich przespanych nocek do końca ciąży
Biłka ślicznie wyszłaś, boskie masz włosy. Mam taką pamiątkę robione przez siostrę z poprzedniej ciąży, a teraz siorka za granicą, więc nie ma kto mi zrobić. Może męża zmolestuję choć o parę fotek.
Dorotqua oj takie szczekanie może doprowadzić do nerwów, meliskę sobie zaparz, może puści ciśnienie.
Wczoraj dzień bardzo miło spędzony. Przyjechały w odwiedziny, 2 kwietniówki z BB z córeczkami. Dziewczynki ładnie się bawiły, fajnie tak porównać dzieciaczki w jednym wieku.
A dziś dzień lenia i śpiocha.
Muuumu gratuluję nowego członka rodziny, fajnie tak z siostrą mieć dzieciaczki prawie w jednym wieku.
Marzeni łapka w górę do pomocy, ale ty w grudniu przyjeżdżasz do mnie i rewanż ;-)
Indziorka oby więcej takich przespanych nocek do końca ciąży
Biłka ślicznie wyszłaś, boskie masz włosy. Mam taką pamiątkę robione przez siostrę z poprzedniej ciąży, a teraz siorka za granicą, więc nie ma kto mi zrobić. Może męża zmolestuję choć o parę fotek.
Dorotqua oj takie szczekanie może doprowadzić do nerwów, meliskę sobie zaparz, może puści ciśnienie.
W piwnicy wszystkie inne płytki są oprócz tych PECH
Ja też już coraz silniejszych skurczy dostaję, a mała wypycha sie we wszystkie strony, więc tym bardziej nieprzyjemne one są
Do tego co chwilę wyskakuje coś nowego, wczoraj zepsuł się piecyk i pół dnia byliśmy bez ciepłej wody i ogrzewania, nie mówiąc o kolejnych wydatkach
No i jeszcze coś mi nastrój padł ostatnio, może to przez to zmęczenie i ciągły bałagan remontowy, albo już widmo porodu się zbliża ale mam płaczliwe wieczory i mojemu tez się obrywa, biedny nie do końca wie za co...ja zresztą też
Farba nie dość że była strasznie ciemna to jeszcze jakoś błyszczała pod światło i wyglądała jak olejna