Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a na zakupy jedzeniowe razem zawsze chodzimy, tak od zawsze było
czasem cos tam się posprzeczamy ale zazwyczaj jakoś to idzie
czasem sypie im jedzonko albo picie
na dworze zimno, musze znaleźć moją czapke bo juz mi uszy marzły jak Konrada zaprowadzałam

i zrobiłam obiad ale odkurzyć to juz nie mam siły chodz by sie przydało i to bardzo...
opiekujemy sie nim taki stary owczarek niemiecki i ta terorystka go męczy na całego nie moze zrozumiec że to nie młody pies potrafi schodzic na dół i patrzec czy spi no i biedny pospac nie moze a nie daj boze jak ja bym mu jesc zniosła to by był w domu taki ryk że sie w głowie nie miesci....
po posiłkach. Anyway widzę że wyszedł temat zakupów z małżonami, mój jak jest ze mną to takie miny strzela, że mam ochotę mu walnąć zawsze mi te zakupy obrzydzi do granic możliwości i jak już wkurzona jestem to się głupio pyta w drodze do domu co ja taka nerwowa jestem cieć jeden
.
.

. Właśnie kończę gotowanie zupki dietetycznej czyli marcheweczka i fasolka szparagowa kurczaczek bez skóry i zupka zabielona jogurtem naturalnym. Może to nie szczyt marzeń moich smakowych no ale dieta to dieta.
.