reklama

Styczeń 2013 :))

Czarni pytałaś o wysokość od dna gondolki do podłoża- u mnie jest ok 50 cm- nie zmierzę dokładnie, bo chyba metra w mieszkaniu nie mam- przynajmniej w spodziewanych miejscach nie znalazłam :D

reklama
A to mnie rozwaliło :D

399354_535682926444637_1238588693_n.jpg

ten facebook jest niedoceniony :-D:-D

Ja też się dołączam do tych co na zakupy wolą iść same tylko dlatego, żeby zrobić je na spokojnie i same, bo tak to mój non stop szybciej szybciej, a mówię to pomóż mi wybrać a on do mnie ja się na tym nie znam i Ty wybieraj... Ech... z chłopami :D

ooo zakupy :D
jak spozywka to jeszcze ujdzie a reszta masakra już mi teraz zapowiedział że jak urodzę to on mnie zawiezie do sklepu a ja mam sama sobie ciuchy szukać :D
gorzej z Oliwią z nią kazde zakupy to jest masakra....

Hej dziewczyny.

Co tam u was? Jak mija piątkowy dzionek?
U mnie była znajoma z pół roczną córką na herbatce.
Posiedziały 2h i pojechały do domku.

Mam prośbę poratujcie jakimiś fajnymi przepisami na jutrzejszą gościnę.
Nie mam pojęcia co upichcić. Help.

Mi nawet takiej wolności na spożywcze artykuły nie daje :D Nawet jemu ja ciuchy kupuje, bo on nigdy nie ma czasu albo ochoty :D Ech Ci faceci, wiem, że po urodzeniu dziecka ja dalej z młodą na zakupy będę chodziła :P

Biłka a co lubicie jeść, ogólnie Twoja rodzina? Bo sałatka to bym zaserwowała taką szybką z tuńczykiem i warstwową kebabową :P na ciepło strogonow i barszczyk czerwony z pasztecikami/paluszkami francuskimi/kapuśniaczkami, z ciast hm... może wuzetka?

Ja nie mam tak zle, spozywke praktycznie zawsze robimy oddzielnie, albo ja albo on wiec problemu nie ma, a ciuchowe i inne, to nawet spoko moj M znosi, zawsze mi cos tam doradzi, bo ja mam zawsze problem "kupic czy nie kupic" i wtedy on wkracza "jak ci sie podoba to bierz i idziemy do kasy":laugh2: A jak juz nie ma sily po kolejnym sklepie to poprostu zostaje przed sklepem z innymi M :tak:

ja mam fajny przepis na sałatke z selerem naciowym i piersią z kurczaka.. u mnie zawsze sie o nia goście zabijają.. do tego bagietka z masłem czosnkowym.. tylko sałatka troche ostra bo pierś sie smaży z pieprzem cayenne...

to tak musisz miec piers z kurczaka podwójna seler naciowy kukurydza fasola z puszki brokuł cebula..
pierwsze smażysz cebule z piersia z kurczaka posypujesz pieprzem cayenne.. ( tylko nie za obficie) to wsypujesz do miski na tej samej nie umytej patelni smażysz pokrojony seler naciowy i polewasz go dość obficie maggi... wsypujesz do miski z kura.. dodajesz reszte - kukurydze fasole obgotowany brokół..
do tego robisz sos.. jogurt naturalny sok z 1/2 cytryny łyżeczka majonezu ze 2 ząbki czosnku przyprawka taka gotowa knorr czy inna grecka lub włoska do sałatki wszystko mieszasz... sałatka pycha.. ;)

chyba ze chcesz cos na ciepło to u mnie zawsze sprawdza sie lasagna..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry