Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Atak paniki nadchodzi chyba jestem bardziej w lesie niż myślałam

.
Od wczoraj mam już 10 stron do nadrobienia, a gdzie tu jeszcze do wieczora. Zaczynam pisanie tego posta o 16, ale znając życie skończę wieczorem, nim każdej odpiszę, a w międzyczasie odpowiem na setki pytań moich córek
Może coś podpowiesz?
Lista rzeczy do szpitala jak dla mnie idealna! Nie za dużo, nie za mało. W sam raz
Gratuluję udanych zakupów. Co do zakupów, to mogę jeszcze coś podpowiedzieć odnośnie chusteczek do pupy.Ja osobiście polecam zielone z tutejszego Lidla (nie pampersa, bo te też są w Lidlu). Używam ich już 3 lata i jak dla mnie nie ma lepszych. Wiem, że każdej co innego pasuje, ale są warte spróbowania;-)
Mam nadzieję, że u Ciebie to tylko fizjologiczne rozejście, czyli w granicach 1cm.
A Ty proś o receptę jak najszybciej, bo nie ma sensu płacić. Ja jakbym miała kupować Nikusi kosmetyki na jej AZS, to bym chyba zbankrutowała. Tym bardziej, że bliżej końca ciąży zgaga niestety się nasila
I z tym wnioskiem zrobię tak, jak Ty. Złożę bez druczku od pracodawcy, bo w końcu nie zdążę

Ja pod tym względem nie mogę narzekać, bo u nas, to ciężarne były zawsze traktowane po królewsku. To, co opisujesz, to jakiś kosmos! Dobrze, że już zwolniłaś. I zgadzam się z Tobą w 100%. Teraz już nic nie jest ważne, poza naszymi maluszkami i wszystkie powinnyśmy zwolnić tempo, żeby nasze pociechy mogły w spokoju dotrwać do terminu
Trzymaj się!
. Nutella została wyczyszczona dziś i pusty słoiczek wywalony do kosza chyba już nie kupie żeby mnie nie kusiło. Ogólnie cukier był ok po nutelli no ale wolę nie kusić losu
. Dobrze że dziewczynki zdrowe, co do mikołaja dla Twoich córek to mogę Ci powiedzieć że mam siostrzenicę w wieku 5 lat i wysłała już list do świętego mikołaja w którym jest piesek chichilove, lalka monster high, i księżniczka z my little pony. Może Twoje dziewczyny tez w tych klimatach by coś chciały.

i z tym lekarzem to samo... Madziula trzymaj sie, juz niedlugo... tule mocno!
Zawsze zrobie balagan na pol mieszkania, zeby w jednym kaciku posprzatac. A do tego Sports Direct moze pojdziemy jutro, to moze moj znajdzie cos dla siebie. Ja juz dla mnie nie chce ciuchow kupowac tutaj, potem jak bedziemy w Rzymie to sie wybiore na mega shopping dla mnie i Zuzinka :-) Fajna sprawa z tym misiem, jak idzie mlodemu tacie opieka nad misiem? A ta klotnia z tesciowa to chyba w ogole bez sensu
, no bo to jest sprawa miedzy Wami a szwagrem, w ogole po co tesciowa robi za posrednika, to tylko zawsze komplikuje i prowadzi do niepotrzebnych spiec. Masz racje, ze szwagrowi o wiele latwiej by bylo prace przed Swietami zalapac, bo potem to kto personelu po Swietach potrzebuje
Aha Ada masz tu linka na voucher na te pieluchy eco, tzn chyba musisz zadzwonic na ten numer telefonu po ten voucher: CRNC : The story so far...
Wypoczywaj ile sie da, Tobie juz nieduzo zostalo do wielkiego finalu.
U nas dzis taka piekna pogoda byla, ze musialam chociaz na chwilke z domu wyjsc
Tez mi sie wydaje, ze ciagle czegos brakuje (bo brakuje napewno) tak wiec chyba juz zaczne wkladac wszystko do walizki, zeby juz to miec razem i wtedy sprawdzic co jeszcze mam kupic. Jejjuu ja tez sie ciesze, ze juz grudzien!!! 

ale ludzie maja czasem wyobraznie!
a kalendarze adwentowe juz wisza od tygodnia i czekaja - sa oba dla mnie, co by odliczac do porodu mniej wiecej :-) jutro zaczynam.
alez macie tworczosc dzisiaj, dobra wysylam tyle, a pozniej nadrobie reszte, bo jeszcze troche chalupke musze ogarnac, bo jutro rano ma landlord przyjsc zobaczyc te okna co juz zaczynaja prochniec od wilgoci.