Jak Wy dziewczyny tak piszecie o tych wszystkich przygotowaniach, albo innych pracach, to ja wymiękam...Większość z Was ma też problemy ze spojeniem, a jednak dajecie radę. Ja nie

Nie jestem w stanie czasem sama sobie kawy zrobić, bo tak boli. Nawet w spoczynku nie mam wytchnienia, no ale jakoś Wy sobie radzicie, więc ja chyba jestem jakaś nie teges

Jak mi dziecko postawi na drodze swoje krzesełko, to uwierzcie, że nogi nie podniosę 5cm, żeby je przesunąć. Dziwne to, bo ani nie przytyłam dużo, z reguły zawsze jestem bardzo dobrego zdrowia...wiecie....zes*** się a nie daj się, w tu taka niemoc
Natal to faktycznie może być ucisk, bo po kąpieli jest lepiej. Wieczorem położę sobie na dłużej termofor, to może jakoś noc prześpię. Zakupów zazdroszczę, ale wiem, ze w tym stanie, co jestem nie byłyby przyjemnością, więc odbiję sobie później
Mum to be z jakich stron pochodzisz z Pl, jeśli mogę oczywiście zapytać? Już piszę skąd to pytanie:-) Czytam, że jadasz śledzia w śmietanie z ziemniakami i przypomniało mi się, w jakim szoku byłam, jak mi mąż zaserwował coś takiego. W moich stronach (Kielce), to nie do pomyślenia, a u niego (Lubuskie) rarytas. Dlatego tak z ciekawości pytam

Co do pieniędzy. Nie odpuszczaj. Dzwoń co dziennie, aż im bokiem wyjdzie. Ja się tu nauczyłam, że czasami tak trzeba, bo oni zawsze twierdzą, że "Don't worry, we'll sort it out" i tyle. Na tym się kończy, bo przecież mają czas. Ale nikt nie myśli,że Ty tych pieniążków potrzebujesz! Powodzenia życzę. Oby w końcu coś się w sprawie ruszyło
Ciacho u mnie w Pl Święta wyglądały dokładnie tak,jak piszesz. I też jedyne, co pamiętam, to zawsze czekałam aż wszyscy wyjdą i będę mogła odpocząć.Moim największym marzeniem było wówczas, by choć jednego roku wyjechać gdzieś na cały ten czas i nic nie robić, tylko się byczyć

Owszem, lubię Święta i mam wiele fajnych wspomnień, ale z dzieciństwa, bo później to już raczej bieganina i urobienie po pachy
Czarni ja takiego normalnego makowca nie lubię. Fuj

Ale struclę, nie wiem czemu już tak, z tym że tez dopiero od nie dawna, czyli od czasu jak umiem sama zrobić, bo te sklepowe.....no nie bardzo

Śliczne suwaczki wstawiłaś:-)
Caroline dziękuję mimo wszystko. Wiesz, ja staram się być twarda i znosić jakoś te dolegliwości, ale czasem jednak polegnę
Aninek dziękuję za pomysł na jutrzejszy obiad. Będą szaszłyki! Ale super, bo można zjeść z ryżem, na który mam ostatnio ciągle smaka:-) Ja mam włosy cienkie i wszystko je obciąża. Nawet odżywki nie używam, bo masakra. Do tego mi się strasznie elektryzują. Nie wiem,może po prostu są tu jakieś dobre rzeczy, ale ja nie znam firm i nie kupuję, bo się boję, że kolejną butelkę odstawię w całości na półkę

Rozbawiłaś mnie tym bałwankiem

Ja muszę dziewczynkom jakieś stroje na bal kupić teraz i nie wiem, jak to zrobię, skoro nie mam jak wyjść po nie. Kurcze,mój biedny Tomek znowu będzie musiał stanąć na wysokości zadania