Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Po nospie nawet odpuściły skurcze, ale jakieś dziwne kłucie się pojawiło :/ Porażka....
Ja bym poszła w takiej sukience, tym bardziej, jak Ci na niej nie zależy. Ja pamiętam, że jak rodziłam w Pl, to kilka dziewczyn na porodówce miało na sobie coś innego niż piżamę.
Ja bym mu dała do wiwatu
U mnie był ostatnio gość z gazowni, ale był tak miły, że aż się zagadaliśmy, bo zobaczył brzuszek i mu się gadka włączyła na temat dzieci itd
Zapomniałam o tym Amolu. Muszę mężowi napisać zaraz, to może zdąży kupić po drodze z pracy. Dzięki kochana!

jak to długie włosy) firma Mariom i to jest błyskawiczna odżywka do włosów łamliwych i z rozdwojonymi końcówkami(super lekka formuła)
.
czego nie robię, bo mąż się tym zawsze zajmował. Ale dałam radę...przyniosłam z piwnicy lampki świecące do okna w kuchni i wyglądają ślicznie. Tworzą już nastrój świąteczny.
Ja właśnie do końcówek coś potrzebuję, bo często włosy prostuję i są przesuszone, ale u nasady już dość tłuste. Może akurat to, co polecasz byłoby ok? Koniecznie poszukam:-)