muuum to be no ja jakos spac nie moge ale dzis sie przelamalam i 1,5 godz drzemke sobie ucielam, nie wiem czy to cos dalo, bo potem mnie glowa bolala

teraz polezalam chwile z Konradem wiec sily troche na noc mam
caroline na pewno bedzie dobrze, nie ma innego wyjscia!!! bardzo mocno trzymam kciuki by malej udalo sie jak najszybciej wyzdrowiec i dla was wysylam duzo sily i wytrwalosci

)) rozumiem ze sie martwisz bo ja tez bym tak zareagowala, moc buziakow wysylam do was:***
domiska jak tak ciebie czytam to jakbym o sobie czytala prawie 4 lata temu, mialam identycznie to samo z Konradem jak mial miesiac lub dwa, to byl koszmar i sama tez ryczalam, bo nawet do wc ani nic zjesc nie moglam... obiad czesto jadalam o 22 bo nie moglam sie z pokoju ruszyc, lozeczko bylo be i tylko na raczki przy cycu... przytulam cie mocno!
mamaaga duzo zdrowka dla was, oby Lilianka nic nie podlapala!
Magda a ty gdzie sie podziewasz? rozumiem ze pewnie twoja trojca zajmuje ci teraz caly czas

)
chlopaki spia, dzisiaj inaczej sprobowalismy z usypianiem ale nie wiem czy jest lepiej, na pewno spia razem wzesniej o jakas godzine, ale musialam z Kondziem troche polezec poki nie zasnal, bo by mi malego obudzil... i tak teraz Sebus spi u nas w pokoju w koszu a Konrad u siebie, jak sie maly obudzi to go nakarmie przewine i poloze do lozka.... ech juz nie wiem jak ich usypiac zeby bylo dobrze, a nie chce specjalnie nic Konradowi zmieniac przed snem bo bedzie bal do nocy

latwo nie jest, mam nadzieje ze to tylko na poczatku...
W sobote Konrad z M jada sobie na wycieczke pociagiem bo juz Kondzio truje M ze chce jechac od tygodnia

a ja odpoczne troche w domku

)
W ogole u nas pepuszek dzisiaj w nocy odpadl, wyglada juz dobrze, wszystko zaschniete

dzieki za rady co do przemywania ale chyba tego tutaj akurat nie ma:/ a teraz juz nie bedzie potrzebne
Moj M wczoraj zrobil interes zycia- poszedl do second handu z meblami w poszukiwaniu fotela dla mnie i wynalazl akwarium 125 litrow razem z szafka i swiatlem za 15 funtow:-) od jakiegos czasu chcial kupic do salonu, bo jedno male stoi u nas w sypialni i teraz sie okazja trafila, dzisiaj to umyl, nalal wody by sprawdzic czy nie przecieka no i na razie jest ok

) tylko rosliny, filtr, grzalke i ryby dokupic i bedzie super

)
ide chyba jeszcze cos przekasic zanim pojde spac, no i wypic herbatke koperkowa, wczoraj jak wypilam to noc byla bez boli brzuszka wiec bede pic

)