dziewczyny no nie mam kiedy was poczytac, mimo ze maly spokojny ale jak tylko wlacze kompa to oliwka od razu chce grac

a ze chora wiec ustepuje.
pochwale sie ze Antoś wczoraj zgubił pępowinkę. pepuch ładnie wygojony
Pustiszi to mama nadal nie potrafi zrozumiec ze to nie jest żadnej płód tylko ukochane dziecko? matko gdzie ona ma serce
Sylko Wiktorek po prostu śliczny. jakos w tym roku rodza sie dzeici z włoskami, zauwazylyscie?
Nisiao staram sie jesc lekkostrawinie, a to swedzenie bylo wieczorami. na gardło możesz tantum verde i ja sobie bardzo chwale ten lek, podobnie jak Vinga radzę zrobić te badania zeby miec spokoj, co do wacików to ja w ciagu dnia myje pupe wlasnie woda i wacikami, a w nocy ze wzgle na to ze nie chce mi sie biegac po wode uzywam chusteczek. a co do żelu to myśle ze ci sie przyda

bo bedziesz sie myla, ale faktycznie lepiej wez ten ktory uzywalas do tej pory. chociaz bialy jelen nie powinien uczulac
Ikasia faceci to maja wyczucie czasu. moj mnie tez wczoraj wkurzyl, bo dziecko chore a do niego przyszedl kolega i mieli w planach opic malego, ja wsszystko rozumiem ale co ja pozniej w nocy zrobie gdy malej temp np wskoczy tak wysoko ze trzebaby jechac na pogotowie a drugi maly w domu w lozeczku. co zostawie go z pijanym ojcem?