magsus oby sie szybko rozkrecilo
marika z dnia na dzień będzie coraz lepiej, przynajmniej z twoim samopoczuciem, a laktacja tez sie pewno unormuje i mala bedzie weicej sie najadac na jeden raz. a moze sprobujcie jej dac smoczka, bo moze ma po prostu taki silny odruch ssania. moja starsza pociecha tez tak miala i caly dzien umiala na cycku wisiec dopiero polozna powiedziala mi o smoczku i bylo duzo latwiej. mala wcale nie chciala tyle jesc ale ssac
badnyda czesto pomaga polozenie na brzuszek bo sciska ten brzuszek w ktorym sie gazy nagromadzily, ja dodatkowo jeszcze masuje mu ten brzuszek tak jak zalecaja przy kolkach czyli ruchy pionowe i zginam nozki w kolankach i pupke troszke do gory kilka razy aby tez brzuszek posciskac i uwolnic gazy i drugi ruch znowu masaz brzuszka ruchem okraglym jedną reka ( rysujemy słoneczko) i pol okraglym druga reka - książyc i znowu zgiecia nozek i pupy, i tak w kołko po kilka razy. moj w nocy kilka baczkow dzieki temu uwolnil. z tego co kiedys czytalam nocne mleko jest cięższe i moze dlatego moj maly ma mniej sprawne jelitka i ono mu bardziej ciazy na nich. no milo jest dostac takie akcesoria dla maluszka, zwalszcza gdy sie nie spodziewasz, a na same pamperys kupa kasy idzie.
pustiszi ale juz blizej konca niz poczatku, to tak na pocieszenie
Fifka tzn ze odstawilas nabial, mowisz ze Adrian żle reaguje na nabiał?
Inomama te paznokcie to ci kochana każa zmyc na porodówce bo w pomalowanych nie widac ewentualnej marticy gdyby sie pojawiala, czy niedokrwienia, bynajmniej czegos tam, wiec nie wiem czy warto sie starac, moze lepiej zrob soibie ładna fryzurkę na dole
Akuku urodź już proszę
Marika ale długonoga laska nam rośnie dla naszych chłopaków

. śliczna dziewczynka