Witam wieczornie dziewczynki! Widze, ze nie jest latwo z dzieciaczkam,i ja niedawno niby sama takie male mialam, ale juz troche odchowane, i powiem Wam, ze do roku bylo dosc ciezko, a potem jak ja odstawilam juz od piersi to poczulam ulge, stalam sie bardzi wolna, poza tym tez ja oddalismy do opiekunki, wiec jakos ulzylo,ze ktos na pomaga, bo na pomoc rodziny zadna nie mozemy tu liczyc. ja mysle, ze taki rok z dzidziusiem w domu to jest wystarczajaco, i wtedy trzeba sie tym cieszyc, mimo,ze czasem noce nieprzespane i jest ciezko,ale radosc z malej dzidzi i jej rozwoju jest tez niesamowita, bo w tym 1 roku sie tez mnostwo dzieje:-) mam nadzieje,ze bede miala tyle cierpliwosci co Wy mamuski, mimo,ze to moje trzecie i jest troche roboty przy 2 pozostalych:-)
Agasm trzymam kciuki,i pomodle sie za Twojego Mikusia, ale jak ktoras z nas pisala, ze moze to nie jest tak zle, i ze to sie samo ureguluje, no jest duza nadzieja, choc wiem,ze to musi byc ciezkie dostac takie informacje, ale trzeba zawsze myslec pozytywnie przyciagac dobe mysli
Blanka powodzonka na wizycie, zawsze lepiej sprawdzic
Sali trzymam kciuki, bys sie wyspala choc troche wreszcie, sama mialam noc ostatnia masakryczna, a jeszcze krzykacza nie ma przy mnie, jest tylko krzykaczka, ktora potrafi sie obudzic w nocy i oczywiscie nie na cyca tylko na napad histerii
A ja dziewczynki udalo mi sie podjechac na usg:-)chyba Wam zdjecie wkleje jego oczek i noska, bo udalo sie jeszcze zlapac. a to co chcialam sprawdzic to lozysko, stan i ilosc wod no i ogolnie jak sie ma maluszek, no i ile wazy, generalnie tez polozenie.'
Otoz malec ma sie w brzuszku b.dobrze, dlatego nie spieszy mu sie.smacznie sobie odpoczywa, i czeka az mu sie zachce wyjsc;-)
Te wszystkie parametry byly dobre, ale mam sie przygotowac na minimum 4 kilo...na szczescie glowka wielkosci sredniej krajowej, wiec nie jakas tam olbrzymia glowa, choc ciezko bylo ja zmierzyc, bo siedzi juz w kanale rodnym.
Bardzo mnie ta wizyta uspokoila, teraz wytrwac do piatku i wizyta w szpitalu ktg, i nie wiem co tam jeszcze beda robic, ale napewno masaz.
Emily chcialabym by bylo jak piszesz, bo do przyszlej srody czekac no to mi sie nie usmiecha;-)
Dziekuje Wam dziewczyny za kciuki i zyczenia i jesli nie pomogly narazie na porod to napewno na dobre wyniki badan:-)
Milej nocki wszystkim, spijcie jak najwiecej:-)