reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Ja małą na karmienie biorę do nas do łózka i karmię na leżąco-padła bym chyba żeby przyszło w środku nocy karmin na siedząco...zasnęła bym na siedząco z dzieckiem:-D na początku zdarzało mi się zasnąc przy małej z cycem na wierzchy-budzę się a ta cała zalana mlekiem i do przebrania:-D więc juz troszkę czuwam żeby nie przysnąć:rofl2:

Ja tez tak potrafie zasnac. Tylko u mnie z tej wypitej piersi juz nic nie wycieka.
Na poczatku karmilam na siedzaco. Nie dosc, ze tyle godzin karmienia to jeszcze czesto. Wszystko mnie bolalo. Na lezaco jest super

Jednak ząb:) chociaz nei wiem co mnie tak cieszy .
Dzis latanie najpierw pediatra, potem dentystka..
Z wizyty w przychodni pociecha, ze szczepienie od razu umówiłam...

U dentysty normalka, najpierw próby icieczki potem zagadywanie dentystki- padł tekst o pani patrzy tam ptaszek leci a potem wycie na fotelu, oczywiście u mamy na kolanach, masakra to moje dziecie z dentystami,
Dostał lekarstwo do zęba i jeszcze antybiotyk, mam nadzieję że pomoże.

anisen to cie pocieszę mój prawie sześciolatek też do nas noc noc wedrował, a do tego jak spał w swoim łóżku to się moczył, więc od jakiegoś czasu po prostu sypia z tatą, a ja mam całe łóżko dla siebie ( tak wiem,że tak duże dziecie nie powinno spać z rodzicami)

Co do karmienia ja na pierwsze karmienie koło 24 siadam i małą odkładam a później na leżąco i mała w łóżku zostaje do rana

Ja też karmię małą w łóżku i śpi cały czas z nami, więc póki co jej łóżeczko służy nam wyłącznie za podstawkę pod przewijak;-) M na to nie narzeka bo po pierwsze jak jeszcze odkładałam ją do łóżeczka to musiał mi ją przynosić bo jest bardziej na wylocie a po drugie teraz jak mała jest głodna to nawet nie zdąży się rozpłakać więc on się właściwie mało kiedy budzi;-) Ale nie karmię już na leżąco tylko półsiedząco, bo ostatnio jak leżałam to mi się zasnęło a miałam tak odchyloną miseczkę ze stanika ze ugniatała mi przez jakies 2 godziny pierś i znowu miałam zapalenie:-)

Marika bez sensu... to już lepiej zezwolić na komentowanie...

Co do karmienia na karmię na 1000 róznych i dziwnych sposobów... w nocy na boku jak leże (bo też śpie z Adrianem a mąż z Konradem) Jak Adrian podrośnie i przestanie wstawać w nocy pewnie wylądujemy w łóżku we 4 :-p Jak usypiam Konrada to karmię na leżąco ale Adrian leży na moim brzuchu żeby się tyłkiem do Konrada nie odwracać. A w dzień karmię tylko na siedząco bądź na stojąco. Nie lubię się kłaść.

Ja tam uwielbiam spać z dziećmi... mężowi też to nie przeszkadza :-) Jak długo... to się okażę :-D

Wiem co zrobię! Kochane mamy sonde! Kto chce żeby była możliwość komentowania a kto nie? Większość głosów wygrywa! Głosowanie kończy się w niedziele o 24 :-)

https://www.babyboom.pl/forum/dziec...c-mozliwosc-komentarzy-w-temacie-sonda-70046/

FIFKA na sierpniowkach 2008 i mlodych mamach byl taki watek tylko do komentowania zdjec i jak najbardziej sie sprawdzil. Po latach bedzie mozna obejrzec sama galerie a nie szukac zdjec wsrod kilku strin komentarzy. Ja uwazam, ze to byloby bardzo dobre rozwiazanie rowniez na naszych styczniowkach
JAGUS ja mam male piersi i pewnie temu nic sie nie dzieje ;)

popieram Marikę

można też odświeżyć naszą grupę zamkniętą. na grupie można wstawiać zdjęcia i pod spodem komentować. a dobre to by było też ze względu na to, że nikt obcy poza zaproszonymi nie oglądałby naszych pociech

na grupie tak to wygląda:
Zobacz załącznik 611425
jest zdjęcie i komentarze pod spodem.
można by zrobić taką grupę tylko do zdjęć i zaprosić każdą która chce

Ostatnia edycja:
Jagus a w jakim staniku spisz ?? Sztywnym ? Ja w nocy mam materialowy a w dzien sztywniejszy .

Szkoda ze nie ma opcji jak na fb komentarz do zdhecia ale schowane..

Vinga to z grupa fajne jest bo wygkada jak na fb

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry