anbas
Mamusia Kubusia
U nas tez kupki jak smietana I wsiakaja w pieluche. To kupki pocycowe wlasnie. Mloda wlasnie zmienua ich czestotliwosc z kilku na jedna dziennie lub nawet co dwa dni. Ale to normalne... Kuba na cycu robil jedna na 5 dni...jejku jak ja schizowalam wtedy. A podobno to tez nic nadzwyczajnego. Dzieci na cycu moga robic nawet 1 na 6-7dni tylko wtedy jej wielkosc bedzie inna
Pamietam po takiej kubowe kupce raz na 5dni to body szly prosto na smietnik
bo kupa od stop az po same pachy hihi 
Pustiszi- co do sudocremu to tez nie slyszalam. Ale skoro ci pasuje to masz ten plus ze u was dostaniesz penathen creme a ten jest chyba jeszcze lepszy niż sudocrem. Tylko nie wiem jak to cenowo wyglada bo u mnie penathenu nie ma
Fifka nie wiem czy pamuetasz ale kiedys pisałam jak kuba zaczal podgryzac w przedszkolu dzieci. ..Mial wtedy wlasnie 2latka... Przeszlo
wiec spokojnie
tylko duzo tlumaczenia
A nas dalej meczy katar
Wszystkich niestety, lacznie z mala. Niby przez dzien u malej ok ale jsk wstajemy rano to furczy jej w nosku I az odkaszkuje wetedy
Juz to tydzien trwa a mi pomysłów brak. Jutro znów do lekarza to zapytam...ehhh
Miłego dnia kobietki
Pustiszi- co do sudocremu to tez nie slyszalam. Ale skoro ci pasuje to masz ten plus ze u was dostaniesz penathen creme a ten jest chyba jeszcze lepszy niż sudocrem. Tylko nie wiem jak to cenowo wyglada bo u mnie penathenu nie ma
Fifka nie wiem czy pamuetasz ale kiedys pisałam jak kuba zaczal podgryzac w przedszkolu dzieci. ..Mial wtedy wlasnie 2latka... Przeszlo
A nas dalej meczy katar
Miłego dnia kobietki