Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

prawko mam 6lat i taką głupotę zrobić.. aż boli-na własnym podwórku...mąż już naprawia co żona zepsuła u mechanika
(tylko że oni sobie równi..)
pamiętam jak to było..mój Kuba też tak wył...mam nadzieję że szybko Wam przejdzieInomama wymeczyliscie sie przez to badanie. Ale warto bylo przecierpiec bo juz masz 100% diagnoze. A u nas to i dla syna i corci mozna tylko sie domyslac ze to maja i dawac leki. Niby juz u syna mozna to zbadac, ale to dluga droga przez gastrologa. Przez taki refluks dziecko moze chorowac bo ten kwas powoduje podraznienia i w konsekwencji infekcje gardla a pozniej oskrzeli i pluc.Dona - badanie polegalo na monitorowaniu zoladka Laury przez 24 godz w roznych stadiach. Najpierw wsadzili Jej przez nos rurke do zoladka i ta siedziala tam caly czas, a podlczona byla do takiego malego, przenosnego urzadzenia, ktore znowu ja nosilam na ramieniu jak torebke. Polaczone zatem bylysmy i nie daj Bog krok zrobic niezsynchronizowany, wtedy rurka sie w nosie ruszala...Za kazdym razem, kiedy Mala jadla naciskac musiam przycisk "jedzenie", kiedy spała "spanie", kiedy byla w pozycji pionowej przycisk "odpoczynek". Urzadzenie mierzylo refluksy wlasnie, kwasote i kiedy i na jak dlugo jedzenie podchodzi do przelyku, tam pali, itd. Wyszlo, ze nadluzszy bol refluksowy (jeden tylko) trwal 18 minut!!!!!!!
no i musialam przed i po karmieniu wazyc dziolche - srednio 100 gr przybywalo po kazdym karmieniu
a kto wpadl na to? kazdy po trochu, ale najbardziej lekarz...dzis dal 2 leki, zobaczymy czy pomoga...generalnie mowil, ze caly czas Laura czuje jakby miala silna zgage, momentami na tyle żrąca kwasem, ze wymiotuje az...leki maja zneutralizowac choc troche