reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Witam jestem wiec jeszcze żyje !!!!

Chcialam dzis z Oliwia do swojego pediatry jechać ale niestety na urlopie !!:( jest oczywiscie inny ale nie lekarz tylko kawał chu.... !!!! Wiec poprosiłam o rozmowę z polozna przy czym wybuchlam płaczem jak dziecko i wiecie kobita wysłuchali mnie i obiecała ze zaraz po pracy do mnie przyjedzie Szok!!!!!!! Ale cóż czekałam jak na gwoździach do 13 . Kiedy sie zjawiła po krótce opowiedzialam co i jak !!! Na widok naszych medykamentow pani oczy z orbit wyszły i padło pytanie czy aptekę otworrzylam ?????

Z wszystkich specyfików wybrała bio gaie i gripe water !!! Kurde mówię bio gada ok ale ta woda jest do dupy w przypadku oliwki a ona mówi ze nie prawda i udowodni mi to !!!a wiec pierwsze karmienie i przed mleczkiem lyzeczka wody juz po wypiciu mleka około 20 ml baki idą okropne ale szok bo po wypiciu wszystkiego dziecko wilo sie jak wąż płakała okropnie a ja razem z nią !!!! Polozna mówi ze tak ma byc !!! Co ????? O nie nie pozwolę !!! O dziwo po godz spokój marudzi nie śpi ale nie skręca jej !! Następne karmienie za 2,5 godz znow lyzeczka przed znow seria baków i po karmieniu 15 min koszmaru ktory zakończył sie snem 1,5 godz !!!! Tak mnie pani zostawiła i kazała dalej podawac wiec następne karmienie godz 17 seria baków po karmieniu sen 2 godz o 20 kąpiel karmienie baki a na sen kazała podać czapek viburcol i po 15 min od podania Oliwek moj śpi kamiennym snem !!!! Boże niech juz tak będzie !!!!!!

Wiec jeszcze dodam ze pani kazała czekać na efekty po przynajmniej 3 dniach stosowania i jeszcze jedno dziewczyny jesli chodzi o delicol !!!! Pomaga tylko przy nietolerancji laktozy w innych przypadkach raczej szkodzi !!!! Wywołuje zaparcia i jeszcze cos tam tak mówi polozna !!! Kurde chce jej wierzyć !!! Dała mi nadzieje na lepsze jutro !!! Sie okaże ;)

pozdrawaiam Was wszystkie i caluski dla maluszkow ide spać po tych meczacych dwóch tyg !!!! Jutro bede juz odp na wasze posty ale dzis nie dam rady zapałki z oczu wyjmuje i odlatuje !!!!

Akuku no właśnie miałam sztywniejszy i też już zapowiedziałam że na noc śpię tylko w miękkim bo ja dziękuję za takie atrakcje;-)

Marika ja chyba i tak jakichś ogromnych piersi nie mam (chociaż według jakiejś mądrej internetowej rozmiarówki wyszło mi 70 H czego serio nie widzę - ale stanik wygodny;-)) a tu po prostu tak sie źle ułożyłam i sama sobie jestem winna, więc mam nauczkę na przyszłość;-)

Muszę się pochwalić że Jula strzeliła mi dziś kilka pierwszych świadomych uśmiechów jak do niej mówiłam i nie spodziewałam się że to mi może aż tak naładować bateryjki;-) Od razu mi humor poprawiła jak zobaczyłam tą uśmiechnięta buźkę:-) I wiedziała że pierwszy uśmiech musi być dla mamy;-)

Magsus to jak podajesz ten gripe water ile ml pzed i ile po jedzenie... i kiedy baki zaczynaja isc

Przepraszam, że znowu post pod postem ale nie mogę edytować z telefonu a ostatnio to jedyny sposób by czytać bb:-)

Też myślę Vinga, że to fajny pomysł z tą grupą:-)

Magsus, cieszę się bardzo, że położna tak sie Wami zainteresowała - wierzę że naprawdę kobieta wie co mówi i chciała Wam pomóc, inaczej pewnie by jej się nie uśmiechało poświęcać swojego wolnego czasu:-) Trzymam kciuki by było tylko lepiej i malutka przestała się męczyć:-) My efekty po biogai też zauważyliśmy po jakimś czasie, chyba 2-3 dniach ale najważniejsze że właściwie za pierwszym razem udało nam się trafić w odpowiedni specyfik:-)

Vinga fajny pomysł :-) jestem za!

Magsus
dobrze że się wami ta położna zajeła... oby było już tylko lepiej....

Adrian dzisiaj jakiś niespokojny wieczorem.... nici z posiedzenia na forum dłużej...

reklama
MAGSUS az i ja sie ciesze, jak czytam twojego pozytywnego posta. Niech tak zostanie.
JAGSUS nie to ja mam mniejsze ;) jakies C albo D. Chodze w szmaciakach
O tak te usmieszki sa bezcenne

Do góry