Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
anbas tylko nie ubijaj zbyt dlugo bo przebijesz dasz rade masz koncowki i rekaw cukierniczy do wiciskania kremu . ?? jaki chcesz zrobic moze cos doradze
Akuku no rękaw mam rekaw ale wiesz taki nieprofesjonalny z tesco. Chce zrobic kwiatuszki a tort kwadratowy z truskawkami i bita smietana. Tylko nie wiem czy nasaczac czy tylko cieniutko np. jakims dzemem przelozyc?
Anbas jakbys wybrala dzem to polecam powidla wieloowocowe. Nadaja sie do obrobki w wysokiej temp no i nie wsiąkają w gotowe już ciasto :-) 100 lat dla meza :-)
Anbas ja nasaczam zawsze bo lubie wilgotny biszkopt ale mozesz nasaczyc lekko
Co do masy to robisz bita smietana i na to swieze truskawki czy moze krem truskawkowy ??pisalam kiedys super przepis na krem truskawkowy na naszym watku kulinarnym do inomamy wtedy co chciala tort dupcie zrobic
Jakbys chciala kwiatki zrobic na lace to polecam wiorki kokosowe zabarwic zielonym barwnikiem i posypac na gotowy tort i na to kwiatki szybki a super efekt
Wow akuku ty to masz pomysly super!!! Ale to dla mnie juz wyzsza szkola jazdy...nie wiem jak barwic kokos
Tort robie ze świeżymi truskawkami i bita smietana.
Powiedz jeszcze...może glupie pytanie ale czy jest roznica czy najpierw pojda truskawki a na to smietana czy odwrotnie? Bo ja głupia jestem...a porwalam sie na tort ambitnie a pojęcia o tym nie mam ;p
Kochana wsypujesz wiorki kokosoww do miski dodajesz barwnik i mieszasz gotowe ! Pol minuty !!!
Ja bym dala truskawki na smietane jak masz kokos i zielony barwnik to zabarw troszke zobaczysz ze latwizna efekt bedzie nieziemski
Kurcze nie mam ani tego ani tego ale nic straconego bo za niedlugo urodziny kuby a ten to teraz szaleje za mike-em z potworow wiec zielony tort jak najbardziej