reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2014 :)

Zadzwonilam o termin usg i jest !!!! 31.03 o 10.40 :D
Tzn chcieli na 9 rano ale nie ma opcji! Musze dxieci do szkoly zawiezc a m z nocki o 10 wraca... sama z emilkiem nie pojde.. yy

Noo ale jest dwa tygodnie @ dlygie dwa tygodnie czekania...

Emil ledwo zyje :( wstal o 15 i juz mi na rekach spi :( biedak moj.. dobrze ze chociaz troche obiadku zjadl!

reklama
Filip śpi ja odpoczywam przy kawce :)

Ana u nas kibelek, pralka , garnki i ogólnie wszystko jest bardzo interesujące... Dlatego trzeba mieć Filipa ciągle na oku :tak:

Tina zatem życze aby się mężuś poprawił...

Moj tez nie sprzatnie tak dokładnie jak ja , ale sprzata i w wielu obowiązkach mnie wyręcza, Inna sprawa jest taka ze wiecej go nie ma , niż jest :crazy:

Elama mała jest słodziara ze hej !

Kasia poszalała na zakupaskach? :-)

Siva 10 latek piękna rocznica ;-)

My teraz w kwietniu mamy 7 rocznicę ślubu, znamy się prawie 11 lat:szok:

Akuku super 31.03 trzymie kciuki od samego rana :-)Wytrzymasz ,szybko zleci :))))

A Emilkowi bidulce dużo duzo zdróweczka ...

11063045_793978307361258_419565661_n.jpg

11073442_793978327361256_412298160_n.jpg

Dzisiejszy Filipas :)

Załączniki

• 11063045_793978307361258_419565661_n.jpg
    11063045_793978307361258_419565661_n.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 65
  • 11073442_793978327361256_412298160_n.jpg
    11073442_793978327361256_412298160_n.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 61
akuku - zdrówka dla Emilka, biedny...

blanka - buuuuziiii dla mojego zięciunia, no cudny jest... swatowa masz świetny gust jeśli chodzi o garderobę młodego ;-)

kasia - dziękuję za pomysł ;-)... tylko tak... szampan - mąż raczej odmawia alkoholu zwłaszcza wieczorem w dzień powszedni, bo jest kierowcą zawodowym i jutro 6 rano odpala maszyne... więc NIGDY nie ryzykuje... truskawki - u nas w wiejskim sklepie póki co truskawek nie ma... lody - ooo, tak!! mąż będzie zachwycony, pod warunkiem, że nie bedą to te z kartonika :-D

Elama wszystkiego najlepszego na to Wasze święto - i smacznego, niezależnie co będziecie konsumować;) Muszę Ci niestety zepsuć ten piękny dzień - Twoja Julitka ma konkurencję jeśli chodzi o Filipka bo jak moja Julka zobaczyła tego przystojniaka to aż mi się na telefon rzuciła;)

Akuku zdrówka dla Emilka, oby biedaczkowi się poprawiło:)

Kasia fajnie że dzień udany:)

A ja dostałam zwolnienie prawie do końca marca, więc m zawozi małą na kilka godzin dziennie do klubiku by nie odzwyczaiła się za bardzo, a ja w tym czasie powolutku ogarniam dom, ale tak by się przy tym zbytnio nie wysilać;)

Dzień dobry laseczki :)

Tak to jeszcze nie było, ze prawie 9 i nadal tu cisza :sorry:

U nas nocka średnia na jeża , kręcił się mały troszke a że ja już przywykłam do wygody i całonocnego spania , to narzekam :crazy:

Tak pieknie dziś jest ze juz najchętniej na dwór bym poszła :-p

reklama
Dzień dobry :)
U nas też piękne słońce. Zawiozę Julkę do szkoły i śmigam na spacer z Lenką.
Dziś wieczorem idziemy z mężem na ceremonię zakonczenia cykly biegowego Grand Prix Citi Trail - będą wręczać medale ;)
Muszę wymyślić, gdzie w domu wyeksponować nasze trofea, bo jest ich coraz więcej :)
Pozytywnego dnia dla Was :)

Ostatnia edycja:
Do góry