reklama

Styczeń 2014 :)

Hej:)

A my sie wlasnie szykujemy do wyjscia- najpierw do kosciola (mamy rekolekcje wielkopostne), pozniej sprawy urzedowe zalatwiac, zakupy, a popoludniu spotkanie z naszym proboszczem w sprawie dekoracji kosciola. Z racji zawodu co roku robie,wiec goracy okres sie zaczyna:)
Milego dnia!:)

P.s. Elama- jak wieczor? :p

reklama
Co za noc :( Emil ledwo oddychal ;(i kaszlal non stop.. ja prawie nie spalam w nocy bo siw balam bardzo o niego.. troszke lepiej bylo poinhalatorze... jejku oby dzis juz bylo lepiej..

Ja juz mi sie udalo rzysnac to oczywiscie snilo mi sie usg..i ze chlopak..

Hej dziewczyny Akuku zdrówka dla Emilka mnie też rozebralo oby tylko nie zarazić malej
U nas tez pięknie ale S mi jak.zwykle zabrał wózek mogę iść. Mała na nóżkach ale ona zaraz chce na ręce ao kręgosłup siada :(. Miłego dnia

Akuku współczuję nocki... Oby dzisiejsza byla zdecydowanie lepsza...

Kasia to teraz musisz mi przypomnic gdzie pracujesz, pracowałaś :)bo mnie zaintrygowałaś wpisem... Szykuje Ci sie intensywny dzień widze:)

Tina jak to zabrał wózek o co kaman:)

Zdrówka życzę oczywiście :)

Mój pieszczoch właśnie zasnął wstanie zje i ruszamy...

reklama
nooo widzę, że nie tylko u nas nocka kiepska. Przygotowywałam się do celebrowania z mężem a tu starsza wieczorem dostała gorączki, młodsza zaś spać nie mogła przez te wychodzące czwórki...

kasia - bez fajerwerków

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry