reklama

Styczeń 2014 :)

[SUP]cześć laski!
u nas ja się źle czuje od wczoraj boli mnie głowa podejrzewam dlatego że skończyły mi się tabletki na alergię mimo że dzwoniłam w poniedziałek rano recepta do odbioru dziś popołudniu.mam nadzieję że mi minie bo do teściów na weekend mamy jechać.

Zdrówka dla maluszków naszych i nie tylko!

buziaki pa [/SUP]

reklama
Cleo to się biedna namęczysz, a z tymi receptami to trochę w kulki lecą...

Blanka - zdrówka! Oby Fifi szybko z tego wyszedł:) Wygląda na to, że sezon chorobowy w pełni...

Kasia super, że Arek nic nie złapał a u Ciebie też lepiej:)
U nas katar jakby trochę lżejszy, ale nos dalej zapchany, z oddychaniem przy cycaniu jest problem więc jeszcze daleka droga by zacząć się cieszyć. No ale przynajmniej humor ma dobry i coś tam je:)

Byłam po recepty swoje i Wojtka na mleko i szczepionkę bo w połowie maja mamy kolejną. No więc śmigam po spacerku z Wojtkiem z przychodni do apteki i co słyszę "mleka niet" w całym moim mieście. Wojtuś pije bebilon pepti dha 2 - podobno spaliła się fabryka która w Holandii to produkowała i teraz przenoszą produkcję do Polski po czym pojedzie do Holandii by ją spakować. Zatem kiedy będzie nasze mleko? W każdej aptece co innego mówią jedni że za 2 tygodnie inni że za miesiąc. A więc jestem w czarnej du... Wkurzyłam się byłam w 2 aptekach a obdzwoniłam z 7. W sobotę we Wrocławiu chcę się rozejrzeć :(((((

Dzień dobry po dłuższej przerwie!
Blanka, Jaguś - zdrowia dla dzieciaczków. Niech szybko zdrowieją i korzystają z wiosennego słonka.
Cleo, niezła jazda z tym brakiem mleka :( w takich sytuacjach jeszcze bardziej doceniam karmienie piersią. Tym bardziej, że Lenka praktycznie nie choruje - raz trzydniowka a tak ta tylko katar miała dwa razy.
Czytam regularnie co u Was, ale przeorganizowalam sobie czas zupełnie po powrocie do pracy, dlatego nie piszę ;)
Przede wszystkim czas poświęcam dziewczynkom, pracom domowym no i czas na trening musi się znaleźć. W niedzielę zawody - startujemy oboje z mężem. Jestem bardzo z niego dumna, bo w ubiegłym tygodniu zadebiutował ze świetnym wynikiem w maratonie Orlenu w Warszawie :) wysiłek w moim odbiorze nadludzki, a on w debiucie był 458 chyba na 9 tysięcy startujących! Ogólnie wydarzenie i przeżycia fantastyczne, weekend w Warszawie spędzony na dużych obrotach, ale było warto :)
Lenka i Julka miały taką frajdę w centrum nauki, że aż miło było patrzeć ;)
Dobra, wstaję z łóżka i zmykam robić śniadanie, bo o 10-tej trening.
Miłego dnia :)

Cleo słyszałam o tym mleku, na fb jestem w takiej lokalnej grupie mam to tam jeszcze jakoś nawzajem się ratują. A jest jakiś zamiennik? Napisz czy udało Ci się je zdobyć:)

Siva gratuluję wyników i Tobie i mężowi:) Wydaje mi się że u nas wszystkie te choroby towarzyszą ząbkowaniu, jeśli tak jest to w sumie dobrze bo jeszcze tylko górne trójki zostały a potem chwila przerwy zanim piątki wyjdą.

Akuku, Ikasia jesteście? Jak tam dzidzie? Długo nic nie pisałyście:)
W ogóle forum umiera, już tylko kilka dziewczyn pisze, a np. Fifka, Vinga, Dona, Mirka, Monika, Yoanna, Grudnióweczka i mnóstwo innych się już baaaardzo dawno nie odzywały:(

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)

Cleo mam nadzieje,że wasze mleczko się szybko pojawi w aptece !

Jaguś u nas tez przy cycaniu problem z noskiem ...

Filip w nocy jeszcze gorączkował. Mam nadzieje,że atybiotyk szybko zacznie działać !

Siva Zatem kciuki za niedziele!

Co do chorób, to chyba u nas tez nie jest żle... Filipek latem miał trzydniówkę, pozniej jakoś na jesieni zapalenie krtani a teraz oskrzela... Na tyle infekcji co Nataś z przedszkola przynosi to i tak raczej mało choruje...odpukac!

Nasze majówkowe plany legły w gruzach! Zaplanowana była wycieczka do kazimierza , do Magicznych ogrodów w Janowcu , oraz grill u siostry :crazy:
Kasia Areczek wczesnie spać chodzi :-)

Faktycznie dziewczyny milczą,. nawet Dony juz nie widać :no:

Miłego dnia! ;-)

Hejka! :)

U nas pada od samego rana...albo raczej leje! Buuu..:/
Ale nic! Jedziemy do rodzinki, chociaz w domu razem posiedzimy i pogadamy:)

Blanka- Arek wczoraj tak wyjatkowo, bo tylko 40min spal w dzien, a zwykle po 21 niestety zasypia..

Cleo- jaaa...straszne z tym mlekiem. Obys szybko je dostala!:)

Jagus- oj, tak...malo nas, malo na forum. Ostatnio czytalam posty z samego poczatku- boze jaka armia nas byla!:)

Milusia- odzywaj sie czasami,bo nieustannie mysle co tam u was nowego! :)

Elama- mam nadzieje,ze z Julitka lepiej.

Milej majoweczki! ;)

reklama
hej, hej. U nas wczoraj już bez żadnej gorączki i humorek troszkę lepszy. nawet spacer 10 minutowy zaliczyłyśmy, bo stała od wczoraj pod drzwiami i skamlała jak piesek, żeby ją wypuścić choć na chwilkę.

no to faktycznie sezon chorobowy w pełni, zdrówka dla Filipaska i Julci

cleo - i jak sobie bez mleka poradzicie?? można wojtusia jakoś oszukać czy np bez butli nie zaśnie?

kasia, jaguś, blanka, cleo - cuuuudnej majówki, tylko tyle nas tu zostało!!

akuku-??

i reszta, która czyta, a nie pisze, meldowac się tu!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry