reklama

Styczeń 2014 :)

Elama moje dziecko nauczone że rano i wieczorem butla 240ml wody plus mieszanka czyli nie całe 300ml. Jak nigdzie nie znajdę tego mleka to będę rozmawiać z lekarzem na jakie zmienić choć wolałabym tego nie robić. W jednej aptece do której dzwoniłam pani mówiła że jest mleko bebilon mtc ale nie wiem czy Wojtuś to może? No i na receptę za puszkę 26zł więc spora różnica.
Akuku robiłam krupnik. Jednego dnia zmiksowałam tylko mięso i Wojtkowi trochę ta kasza przeszkadzała drugiego zmiksowałam całość i ładnie jadł.

Wszystkim życzę zdrówka, ładnej pogody i miłego weekendu! ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki jestem jestem.
Wszystko dobrze tylko nie wiem czemu bylam wypisana z tematu i nie widzialam powiadomien i wlasnie mialam wejsc i napisac co tu taka cisza.. i szukam i nie ma he.
No wiec mala rosnie kopie szalej ;)
Chlopcy dobrze.. znowu jakis katar sie przyplatal i musze nas wykurowac bo za dwa tyg do pl lecimy na tydzien i chce z nimi do zoo isc do jakiegos muzeum..molo.. itd.

Musze was nadrobic ale widze ze troche tego jest.

Tymczasem zmykam szykowac dzieci do snu i odetchnac trochr po calym dniu.

Milego wieczoru ;)

oj, pogoda paskudna u nas - zimno i mokro... zaplanowane grillowanie przenosi sie do domu, więc ok bo ja z julitką musiałybyśmy zostac same w domu a reszta bawiłaby do pózna w ogrodzie, a tak to i my się załapiemy ;-)

aha, 2 dni temu julite wysypało na całym tułowiu - drobniutki różowe kropeczki. Dziś śladu po nich nie ma, a więc miałam rację - trzydniówka. Chyba ten antybiotyk na gardło to pomyłka.... ehhh

bawcie się dobrze, mam nadzieję, że u was (blanka, kasia, jaguś, cleo, akuku) pogoda lepsza niż w rzeszowie

Hej:)
U nas slonecznie jest i pieknie na dworzu ;) takze grill na tarasie dzis :)

Elama- czyli mialam racje, u nas tak samo bylo, goraczka sama, lekarz dal krople do ucha i syropy na gardlo a okazalo sie ze trzydniowka. Ale dobrze ze to bylo to- bynajmiej juz z mala dobrze.
A! I pamietam,ze u nas przy 3-dniowce tez byla biegunka,ale chyba bardziej po syropie na goraczke.

Milej majowki babeczki! ;)

Jaka tu cisza ;p ale co się dziwię, jak pogoda piękna to majówka poza domem.
U nas pięknie świeci słońce, ciepło i milutko :) pogoda do biegania na jutro idealna!
Akuku, zaglądaj częściej :) ja też piszę już od jakiegoś czasu przez stronę bo aplikacja BB oszalała ;)

Elama czyli jednak trzydniówka !

U nas ciezki dzien , Filip marudzi okrutnie, z noska się leje , na widok antybiotyku ucieka gdzie się da . Taką mamy majówkę ...

A pogoda fajna! Nie jest najcieplej,ale słonecznie ...

Blanka znam te przeboje z lekarstwami, też mi strajkuje ale nie tak bardzo jak ostatnio, ma różowy ten antybiotyk i chyba jej się kolor podoba bo ten zawsze chętnie pije;)

Elama to w sumie dobrze, że trzydniówka:)

Siva kciuki za jutro:)

U nas też słoneczko super świeci, wyszłam z Julką na 15 minut bo ją energia roznosi:)

reklama
W uk sie majowki nie obchodzi.. m w pracy ja z dziecmi w domu.. przeziebiona jestem i chlopcy tez katar maja wiec siedze z nimi w domu.. nic mi sie nawet nie chce ;( mieli isc dzis na basen ale nir chce by sie doprawili przed polska.. bo lecimy za dwa tygodnie. A u nas jak sie zacznie choroba to pozniej wszyscy w kolko sie zarazamy ;/

Zdrowka dla wszystkich chorowitkow ,);

Emilek ma juz 16 zebow.. zostaly sie 5-ki ale na nir chyba troche poczekamy i odpoczniemy ..mam nadzieje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry