Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wczoraj byliśmy z Szymonkiem na IP,bo płakał całą noc że ucho boli + temp
a we wtorek ma mieć operację...
no i nie wiem co dalej...dziś już jest dużo lepiej,ale wątpię że go znieczulą...A czekaliśmy tyle czasu na ten termin
Kuba i Zosia też zasmarkańce, źle to może zabrzmi,ale ich na razie sobie odpuściłam,na chwilę obecną Szymon jest pod naszą baczną lupą...Całe dnie musi siedzieć w domu,a dla niego to jak za karę,,,
do tego jak miałam wrażenie że jakby lepiej zaczął słyszeć,tak teraz znów nie słyszy
:-( Mimo to pojedziemy,choć mamy prawie 100km,ale jak nas nie zoperują to przynajmniej wyznaczę osobiście nowy termin.. Fajnie że Areczek jeżdzi już na "wakacje" moi chłopcy też jeżdżą/chodzą(bo rodzice na tym samym podwórku) i powiem Ci korzystaj!
Fajnie jest jak ktoś zabierze Ci dzieciaczka i masz chwilę tylko dla siebie i męża;-) choć w nocy na pewno się budziłaś
u nas mamy o tyle komfortową sytuacje że jak gdzieś wybywamy to mama przychodzi do nas,a jak wracamy to idzie do siebie
Zostałą jej tylko jedna trójka