Pustiszi - super, że już umowa podpisana. Macie teraz do września czas, żeby to logistycznie sprawne ugryźć, bo my tak z dnia na dzień i mamy jeden wielki.... chaos
Blanka - mi na zajady pomaga suplementacja witaminami jakimiś z grupy B i przechodzi jak ręką odjął.
EEEE, yyy. Czy Wy dziewczyny mówicie o sadze "Zmierzch"? Jeśli tak to... mam mdłości. Nie, nie dlatego, że nie znoszę czy coś, ale dlatego, że przez to ustrojstwo miałam wczoraj wizytę policjanta w mieszkaniu, gdyż jest podejrzenie o popełnienie przeze mnie przestępstwa

I`m a criminal! Jutro idę na komendę składać zeznania, więc jutro Wam opiszę co i jak w każdym razie, czasami sama sobie dostarczam takich wrażeń, że już nie ogarniam. Jak nie adrenalina związana ze sportem, to wpakować się potrafię w kuriozalne sytuacje, mam dziwne pomysły na wszystko. Niech ktoś powie, że dziecko mnie wyciszy?! W każdym razie do jutra i trzymajcie kciuki, żeby mnie nie zamknęli jutro za kratkami, bo o 15:00 mam przesłuchanie a o 16:50 ginekolożkę, jak mnie zamkną to jak to mówią po ptokach