• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2014 :)

Rozmawiałam przed chwilą z tata na Skypie, zdenerwowany bo miało być dzisiaj chłodniej a już o 5 rano miał 20 stopni już 27.
U mnie teraz 18 ma ma być do 24 i tak do przyszlej środy.

Mimo wszystko dużo sił życze bo wiem że nie idzie funkcjonowac w upały. Ale jeszcze troszke i jesień ..

reklama
Fifka - rewelka ten filmik!

Józefina - za każdym razem, jak nieuważnie spojrzę na Twoj avatarek, widzę papierosa...no cóż - głodnemu....:)

Pustiszi - Ha! mówisz, ze co Cię budzi...?:) ja Cie rozgryzę:)

Fifka - a może to zatoki????

u nie nawet zimno i deszcz, więc do Ikei jediemy a co:)

Oj, marudy ;) Się nie dogodzi, za gorąco, za zimno... Ja tam wreszcie jestem zadowolona, przez 3/4 roku marzne, wiecznie mi zimno, wreszcie przychodzi lato i jestem w raju. Nawet jak mi za gorąco, to przecież jest tyle wybitnie przyjemnych sposobów na ochłodzenie się, ze aż raczki z radości zacieram ;)

fifka nie jak jest sie uczulonym na roztocza to najczęściej i najwięcej kaszle sie w nocy w pościeli i rano....w ciagu dnia dziecko biega i nie ma takiego kontaktu.najwiecej roztoczy jest wposcieli i ogólnie w miejscu gdzie sie spi. one żeruja na naszym naskórku....

no ale jak mówisz że to może być refluks to moze być jakiś lightowy może...miał robione jakieś badania? phmetrię np.[nam proponowali nie zgodzilam sie] widzialam dziewczynke z refluksem i strasznie sie męczyła bidula tez co chwile w szpitalu lądowała na zapalenie płuc i oskrzeli a noce były okropne....powodzenia i trzymam za was kciuki żebyś doszła od czego te kaszlisko paskudaśne

inomama- moja ma zatoki to całkiem inacej wygląda z tym kaszlem to raaz a drugie to troche za małe dziecko na zatoki...i dzięki Bogu bo nie życzę

Ostatnia edycja:
Fifka, przy cukrzycy ciążowej cukier na czczo może być w normie- ważne tu są pomiary godzinę lub dwie po posiłku - one decydują o cukrzycy w ciąży, przynajmniej u mnie tak było bo miałam ta cukrzyce, w sumie nie takie to straszne. Teraz zastanawiam się czy znowu mnie nie dopadnie, ale lekarz mówi, ze po obciążeniu glukoza zobaczymy, wiec czekam, oby nie...

A kiedy jest to badanie z obciążeniem? Fuuuj. W poprzedniej ciąży robiłam bardzo wcześnie bo mi wyszedł za wysoki na czczo, oczywiście wyszło wszytalo ok, tylko ja jestem nienormalna, bo rano przed wyjściem na badanie lyknelam kwas foliowy i w ogóle nie pomyślałam, ze taka mala tableteczka może zafałszować wynik. Ano może, w końcu zawiera cukier.

Umieram z gorąca!!!! Ja tam az takiej temperatury nie znosze, a zwlaszcza w ciazy:)

Wczoraj bylismy nad jeziorkiem , maly z tata urzędował a ja na leżaku sie leniłam. Dzis mąż wzial malego i z kolegą wraz z jego dziecmi wybrali sie nad wode a ja slodkie lenistwo. Wrocą i idziemy do znajomych na grilla ale to tak ok 18 a do tej pory nie wychyle nosa z domu:)

Ja tez boję sie bardzo picia glukozy. i pewnie na kolejnej wizycie dostanę skierowanie:( wezmę cytryne i cala wdusze .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry